miercuri, 27 martie 2013

Publicat la 3/27/2013 10:25:00 a.m. de Anonim

Au furat semnalul

Trei tineri din Axente Sever sunt reţinuţi şi urmează să fie arestaţi preventiv, în cursul zilei de astăzi, după ce au lăsat fără mijloace de comunicaţii mai multe localităţi din zonă.
UPDATE: Faţă de cei trei învinuiţi, instanţa a dispus măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu fără încuviinţarea organelor judiciare.



S. Teofil, în vârstă de 19 ani, S. Lucian, în vârstă de 20 ani, şi G. Adrian, în vârstă de 30 ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă  Sibiu pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi, în cursul acestei zile, instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Ei au fost prinşi, ieri, de poliţiştii de la Secţia nr. 5 Poliţie Rurală Axente Sever, în urma unei sesizări. "Persoane necunoscute au sustras, în cursul zilei, echipamente şi instalaţii de telecomunicaţii de pe raza localităţii Şeica Mică, fapt ce a condus la întreruperea telecomunicaţiilor în localităţile Şeica Mică şi Micăsasa, precum şi în alte localităţi din această zonă. În cadrul cercetărilor au fost identificate şi bunurile sustrase de către suspecţi, însă prejudiciul nu a putut fi recuperat, întrucât bunurile au fost distruse în totalitate, în vederea dezmembrării şi extragerii componentelor din cupru. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Axente Sever în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei suspecţi", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu. (A. L.)



    Trimite prin e-mail