miercuri, 20 februarie 2013

Publicat la 2/20/2013 11:54:00 a.m. de Anonim

Un medieşean s-a distrat cu maşina colegului de pahar, până a făcut-o praf

O joacă între amici, la beţie, s-a lăsat cu urmări grave.



Inspectoratul de Poliţie al judeţului Sibiu transmite că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 22.45, Poliţia municipiului Mediaş a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că pe strada Arieş, din cartierul Vitrometan, se află o maşină avariată, al cărei conducător auto se află, probabil, în stare de ebrietate.

Nu au recunoscut

La faţa locului, poliţiştii au găsit maşina parcată regulamentar, însă nici urmă de şofer. Totuşi, în apropiere, pe strada Călugăreni, i-au văzut pe Florian D. - identificat ca fiind proprietarul maşinii lovite, şi pe Iulian F. Ambii erau băuţi. "Cei doi bărbaţi, aflaţi în stare de ebrietate (0,61 mg/l şi 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat) au declarat verbal că nu au condus autoturismul în momentul producerii accidentului de pe str. Arieş. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Biroului Rutier Mediaş s-a stabilit faptul că, în data de 16.02.2013, după ce a sustras cheile autoturismului aflat în proprietatea lui D. Florian, F. Iulian l-a condus, a provocat un eveniment rutier soldat cu pagube materiale şi, ulterior, l-a anunţat pe D. Florian cu privire la faptul că autoturismul i-a fost avariat", relatează inspectorul principal Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.

Cercetările continuă

Pentru gluma sa "nevinovată", Iulian F. este cercetat pentru furt calificat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată în stare de ebrietate şi părăsirea locului accidentului în urma săvârşirii unei infracţiuni. (A. L.)



    Trimite prin e-mail