vineri, 1 februarie 2013

Publicat la 2/01/2013 12:38:00 p.m. de Redacţie

Strângere de fonduri

Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap din municipiul Mediaş va găzdui, în această după-amiază, o acţiune cu un caracter special.

Sub genericul „Zâmbesc şi iubesc”, Asociaţia „Mediaşul pentru Cultură” în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu organizează o expoziţie cu vânzare. Participanţii vor putea să achiziţioneze produse realizate manual de beneficiarii Centrului, cu tema „Mesaje de iubire”. Astfel, organizatorii strâng fonduri pentru deschiderea unui număr de trei ateliere protejate la sediul centrului de pe strada Luncii nr. 1. „Este o acţiune de solidaritate socială, iar invitaţii vor avea posibilitatea să achiziţioneze produse hand-made expuse în cadrul expoziţiei cu vânzare. Toate au fost realizate de beneficiarii CRRPH sub îndrumarea ergoterapeutului Maria Căpîlnean“, a precizat Antonela Sofia Barbu, cea care implementează proiectul „Şansa de a da un click – terapie prin muzică, lectură şi joc“’ în cadrul programului „Voluntar de profesie“ al Fundaţiei Vodafone.
Programul evenimentului din această după-amiază cuprinde prezentarea rezultatelor campaniei „Mulţumesc. Astăzi zâmbesc”, prezentarea atelierelor din cadrul proiectului şi a beneficiarilor centrului, o paradă a modei şi un concert caritabil de muzică şi poezie susţinut de Feri Teglas. (A. P.)



    Trimite prin e-mail