vineri, 1 februarie 2013

Publicat la 2/01/2013 10:33:00 a.m. de Redacţie

Preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Sibiu candidează la preşedinţia Consiliului Naţional al Elevilor

Călin Cociş, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Sibiu şi preşedinte al Consiliului Regional al Elevilor Centru, candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al Elevilor. El este elevul unui liceu din Dumbrăveni.

Călin Cociş
Alegerile pentru boardul de conducere al Consiliului Naţional al Elevilor se vor desfăşura în cadrul Adunării Generale de la Galaţi, care va avea loc în perioada 7-10 februarie 2013. Evenimentul este organizat de Consiliul Naţional al Elevilor, prin Biroul Executiv şi Consiliul Judeţean al Elevilor Galaţi, cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale şi al Universităţii “Dunărea de Jos” Galaţi, respectiv a Ligii Studenţilor Galaţi,
Profesorii formatori şi seniorii, structuri support din cadrul organizaţiei consultative şi reprezentative a liceenilor din România, vor contribui, alături de elevii prezenţi la eveniment, la elaborarea Strategiei de Dezvoltare Organizaţională a Consiliului Naţional al Eleviilor.
În perioada premergătoare Adunării Generale au loc, la nivel şcolar şi judeţean, consultări cu elevii, cu scopul colectării de informaţii referitoare la strategia organizaţională pentru anul 2013.
Deschiderea oficială a Adunării Generale a Consiliului Național al Elevilor va putea fi vizualizată online, prin intermediul platformei-suport a CNE, www.wedu.ro, începând cu ora 10.00, urmând ca după ora 15.00 să fie transmise live și alegerile pentru secretariatul și președinția CNE, în data de 8 februarie.
În cadrul Adunării Generale de la Galaţi este aşteptat şi Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie. (A. L.)



    Trimite prin e-mail