vineri, 25 ianuarie 2013

Publicat la 1/25/2013 01:32:00 p.m. de Anonim

Mulţescu, prezentat oficial la Gaz

Gheorghe Mulţescu este noul antrenor principal al echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş după plecarea lui Cristian Pustai.


Autor: Alex PÎNTEA

Tehnicianul a fost prezentat oficial, miercuri după-amiază, la sediul clubului. Mulţescu a semnat un contract pe un an şi jumătate cu gruparea de pe Târnava Mare. El îşi doreşte un parcurs foarte bun în retur, care să ducă echipa în zona superioară a clasamentului. Din staff-ul său vor mai face parte şi secunzii Dan Matei, respectiv Sandor Varo.

Mulţescu vrea pentru noua sa echipă un loc în prima jumătate a clasamentului

Încântat de venire

Noul tehnician al alb-negrilor se bucură că a fost solicitat să vină la Gaz Metan. Mulţescu a explicat că în vocabularul său nu există decât „mai bine“, iar din acest motiv îi este foarte clar ce are de făcut. „Mă bucur că am fost solicitat să vin la Mediaş. Este o echipă care a făcut performanţă, o echipă apreciată pentru jocul său frumos. Sigur că există o presiune, nu există decât o şansă să fac mai bine decât a fost, nici nu se poate discuta de altceva, iar în vocabularul meu nu există decât a face performanţă, a face rezultate deosebite. Ceea ce m-a atras a fost faptul că Pustai a stat cinci ani şi jumătate. Asta înseamnă că aici sunt oameni educaţi, care cunosc fotbalul, iar eu am avut de suferit în locuri în care chiar am făcut performanţă”, au fost cuvintele noului antrenor.

Lot valoros

Mulţescu s-a declarat încrezător în potenţialul lotului pe care îl are la dispoziţie. Îşi doreşte un parcurs foarte bun în retur. „Mă gândesc la mai mult de locul 7. Nu vreau să spun lucruri mari care să nu fie realizabile, dar am speranţa că se pot face, dar şi certitudinea, pentru că cunosc lotul în marea lui majoritate”, a completat el.

Horoba, optimist

La rândul său, preşedintele Gazului Metan susţine că s-a înţeles într-un minut cu Mulţescu asupra contractului. „Este un om de fotbal, ne ştim de multă vreme, fără să fi avut însă contacte directe. Ceea ce am vorbit s-a transpus în contract. Nu a venit cu pretenţii exagerate, chiar aş putea spune absolut normale pentru timpurile pe care le trăim şi la locul în care ne găsim. Mă bucur de venirea dânsului, pentru că eu cred că va începe o nouă etapă bună pentru Gaz Metan Mediaş”, a comentat Ioan Horoba.



    Trimite prin e-mail