vineri, 25 ianuarie 2013

Publicat la 1/25/2013 10:07:00 a.m. de Anonim

Meditur: parc auto îmbogăţit

Anul 2012 a fost unul foarte bun pentru operatorul de transport local. Societatea Meditur a achiziţionat şase autobuze, dar şi două autovehicule speciale.


Autor: Alex PÎNTEA

Astfel, au fost cumpărate un număr de trei autobuze standard şi alte trei autobuze articulate, cu podea coborâtă. De asemenea, la finalul anului trecut, parcul auto al societăţii s-a îmbogăţit cu două mijloace auto speciale. Primul va fi folosit pentru asigurarea întreţinerii şi exploatării reţelei electrice de contact troleibuze, iar cel de-al doilea, pentru întreţinerea şi exploatarea noului sistem de ticketing. „Primul autovehicul este marca Mercedes Benz, cu un sistem de antrenare diesel, dotat cu o platformă telescopic pentru lucru la înălţime. Acest autovehicul va fi utilizat de către personalul specializat din cadrul societăţii atât pentru intervenţii accidentale asupra reţelelor electrice de contact troleibuze existente, cât şi pentru construcţia de reţele noi care va urma în cadrul programului investiţional de extindere a transportului electric cu troleibuze la nivelul municipiului Mediaş. Al doilea autovehicul este o autoutilitară marca Ford Transit, fabricată în anul 2012, având norma de poluare Euro 5, destinată întreţinerii reţelei de automate de eliberare bilete şi abonamente“, a detaliat Dan Voinea, directorul general al Meditur.

Sistem informatizat

Reţeaua de automate de unde se vor putea achiziţiona bilete şi abonamente cuprinde, la această oră, nouă astfel de aparate amplasate pe arterele principale din municipiu, respectiv în staţiile de călători acoperite de pe traseele principale din reţeaua Meditur.



    Trimite prin e-mail