marți, 8 ianuarie 2013

Publicat la 1/08/2013 10:59:00 a.m. de Anonim

Medieşean disperat: îşi caută fratele de aproape două decenii

Poliţiştii sibieni sunt pe urmele unui bărbat dispărut şi au decis să dea publicităţii cazul, în speranţa că aşa vor obţine mai multe indicii.

Florian Viorel Căzilă a dispărut de acasă în 1995
Totul a început pe 19 ianuarie 2012, când un medieşean a apelat la Poliţia municipiului Mediaş pentru a-l ajuta să-şi găsească fratele. Acesta se numeşte Florian Viorel Căzilă (foto), are 64 de ani şi locuia în Bucureşti. În 1995, la data dispariţiei, avea înălţimea de aproximativ 1,70-1,75 m; greutate 70-75 kg. Are ochi căprui, faţa ovală, ten alb şi părul şaten, tuns scurt.
Ca semne particulare, fratele său a amintit de o cicatrice în urma unei operaţii la plămâni şi un tatuaj amplasat la încheietura degetelor mare şi arătător la una dintre mâini, în forma cifrei cinci de pe zar. "Bărbatul din fotografie a dispărut de la domiciliul său din municipiul Bucureşti în anul 1995, dată de la care familia acestuia nu mai deţine informaţii în ceea ce îl priveşte. Familia bărbatului domiciliază în municipiul Mediaş. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112", informează inspectorul principal Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu. (A. L.)



    Trimite prin e-mail