marți, 29 ianuarie 2013

Publicat la 1/29/2013 10:02:00 a.m. de Anonim

Acţiunile Transgaz, suspendate de la tranzacţionare

Acţiunile Societăţii Naţionale de Transport al Gazelor Naturale Transgaz Mediaş sunt suspendate astăzi, începând cu ora 9.30, de la tranzacţionare pe Bursa de Valori Bucureşti, ca urmare a desfăşurării Adunării Generale Ordinare şi a celei Extraordinare a Acţionarilor, conform unui anunţ postat pe site-ul BVB şi citat de Agerpres.

Principalul punct de pe ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor este aprobarea bugetului consolidat al companiei Nabucco Gas Pipeline International GmbH Austria pentru primul trimestru din 2013, în timp ce pe ordinea de zi a Adunării Extraordinare figurează: aprobarea modificării cotei de participare deţinute de Transgaz la Nabucco gas Pipeline International de la 17,38% la 17,48%, aprobarea desfiinţării sectorului Câmpia Turzii, din cadrul Exploatării Teritoriale Cluj, a sectorului Buzău din cadrul Exploatării Teritoriale Brăila şi a sectorului Măneşti, din cadrul Exploatării Teritoriale Bucureşti şi aprobarea desfiinţării Exploatării Teritoriale de Tranzit Constanţa şi preluarea de către Exploatarea Teritorială Constanţa a patrimoniului şi personalului din cadrul acesteia. 
Titlurile Transgaz au fost tranzacţionate ieri la un preţ mediu de 212,35 lei/acţiune, fiind efectuate 58 tranzacţii, în valoare totală de 614.125,50 lei. În ultimele 52 de săptămâni au fost efectuate 12.275 tranzacţii cu titluri Transgaz, în sumă de 69,355 milioane lei. (A. L.)



    Trimite prin e-mail