duminică, 16 decembrie 2012

Publicat la 12/16/2012 01:21:00 p.m. de Redacţie

Proiecte sociale pe agenda municipalităţii

22 de proiecte de hotărâre vor dezbate, mâine, aleşii medieşenilor.


În şedinţa ordinară pe luna decembrie a Consiliului Local, printre cele mai importante proiecte se numără proiectul de hotărâre privind aprobarea acordării ajutorului material pentru anul 2013 pensionarilor din municipiul Mediaş şi satul aparţinător Ighişul Nou care au venituri lunare de până la 500 de lei, proiectul de hotărâre privind premierea familiilor cu domiciliul în Mediaş şi satul aparţinător Ighişul Nou care vor împlini 50 de ani de căsătorie în cursul anului 2013 şi proiectul de hotărâre privind premierea persoanelor cu domiciliul în Mediaş şi satul aparţinător Ighişul Nou care vor împlini 80 de ani în cursul anului viitor.
De asemenea, pe ordinea de zi se află proiectul de hotărâre privind soluţionarea cererilor de acordare a unor subvenţii de la bugetul local în temeiul Legii nr. 34/1998 pentru acordarea unor subvenţii asociaţiilor şi fundaţiilor române cu personalitate juridică care înfiinţează unităţi  de asistenţă socială şi proiectul de hotărâre privind modificarea actului constitutiv a SC Gospodăria Comunală S.A.
În plus, consilierilor locali medieşeni le va fi supus spre aprobare proiectul de hotărâre privind desemnarea unui membru în Consiliul de Administraţie al operatorului regional privind Serviciul de salubrizare S.C. ECO-SAL S.A., ca reprezentant al autorităţii publice. (A. L.)



    Trimite prin e-mail