sâmbătă, 15 decembrie 2012

Publicat la 12/15/2012 05:42:00 p.m. de Redacţie

Atmosferă de sărbătoare la Mediaş

Frigul nu-i poate ţine în case pe cei care trăiesc cu adevărat magia Crăciunului. 20 de căsuţe cu bunătăţi şi cadouri originale îi aşteaptă pe medieşeni în Piaţa Regele Ferdinand.

Primul Târg de Crăciun, weekend-ul acesta, în centrul istoric
Copiii sunt primii care au intrat în spiritul Crăciunului. Ieri, mai multe cete de colindători de la şcolile şi grădiniţele din oraş i-au colindat pe edilii Mediaşului. Dacă au fost cuminţi, cei mici au ocazia să-l întâlnească pe Moş Crăciun, miercuri, în mijloacele de transport în comun ale societăţii Meditur. "Moş Crăciun va fi prezent în mijloacele de transport local, împărţind dulciuri celor mici şi celor mari", anunţă directorul general Dan Voinea. Autobuzele şi troleibuzele primesc şi ele straie de sărbătoare, fiind împodobite, zilele acestea, cu ghirlande şi clopoţei.
În acest sfârşit de săptămână se desfăşoară, în Piaţa Regele Ferdinand, primul Târg de Crăciun. Aici, medieşenii pot găsi decorațiuni inedite pentru sărbătorile de iarnă, produse de panificație, haine de lână sau de blană și alte cadouri de sezon pentru cei dragi. "Vă invit pe toți să vizitați cele 20 de căbănuțe specifice amplasate în Piața Regele Ferdinand I, într-o atmosferă de sărbătoare. Cu ocazia acestui târg, vă invit cu drag să contribuiți pentru cauze nobile cum ar fi echiparea cabinetelor stomatologice din școlile medieșene sau ajutorarea copiilor abandonați în maternitatea Spitalului Municipal Mediaș, cumpărând produsele căbănuțelor în cauză", spune primarul Teodor Neamţu. Mâine este ultima zi în care puteţi face cumpărături la Târgul de Crăciun din Mediaş. Pentru întârziaţi, cel din Sibiu rămâne deschis până în 26 decembrie. (A. L.)



    Trimite prin e-mail