vineri, 16 noiembrie 2012

Publicat la 11/16/2012 09:48:00 a.m. de Redacţie

Unde mergem? (16-22 noiembrie)

Recomandările Monitorului de Mediaş pentru petrecerea timpului liber.

Filmul săptămânii

"Upside Down" (2012, dramă, romantic)
Cu: Jim Sturgess, Kirsten Dunst, Stella Maeve


Filmul rulează la Cinema Mediensis în perioada 16 – 22 noiembrie, orele 16, 18,30 şi 21.
Tariful de intrare la toate spectacolele este de 7 lei. În fiecare miercuri: Orange Film (două bilete la preţ de unul). Pentru grupuri organizate, de minim 30 persoane, preţul unui bilet este de numai 3 lei.
AP12 – Acordul părinţilor pentru copii sub 12 ani

Fotbal

Luni 19 noiembrie – Stadion Giuleşti, ora 21,30: Rapid - Gaz Metan Mediaş, în cadrul etapei a 16-a a Ligii I. (Live pe DigiSport)

Baschet
  • Sâmbătă 17 noiembrie – Sala Sporturilor Mediaş, ora 18,15: CS Gaz Metan Mediaş – BCM U Piteşti, în cadrul etapei a VIII-a a Ligii Naţionale de baschet masculin (LIVE- Digi Sport)
  • Marţi 20 noiembrie – Sala Sporturilor Mediaş, ora 18: Gaz Metan Mediaş – Khimik Juzhne, în cadrul Grupei D a FIBA EuroChallenge la baschet masculin (LIVE- Digi Sport)

Nocturna Bibliotecilor
 
Biblioteca Municipală Mediaş, din Piaţa Regele Ferdinand I nr. 1, ne face cu ochiul în noaptea de 17 spre 18 noiembrie, începând cu orele 18. Parte din cel mai mare proiect de acest gen din ţară, la care au aderat biblioteci din mai toate oraşele importante, propune la Mediaş o expoziţie de handmade, vizionarea unui film, prezentarea cărţii „A Walk to Remember“, semnată de Nicholas Sparks, un concurs de afişe – colaje, o paradă a modei cu tema „La vie en rose“, precum şi lansarea site-ului Proiectului PINK ENTER, a clip-ului TV, şi ... PINK PARTY.

„Retrospectiva Kath“
 
Muzeul Municipal Mediaş ne aşteaptă cu o nouă expoziţie de grafică şi pictură, denumită sugestiv “Retrospectiva Kath“, lucrările purtând semnătura artistei Katarina Zipser. Artista s-a remarcat ca ilustratoare de cărţi de poveşti săseşti şi prin portretele unor personalităţi culturale germane din România. S-a specializat şi în pictura religioasă bizantină şi a realizat picturi murale în diferite biserici ortodoxe din câteva sate din Bărăgan şi în Germania. Expoziţia poate fi vizitată de luni până vineri, de la ora 9.00 la ora 17.00.
    Trimite prin e-mail