vineri, 23 noiembrie 2012

Publicat la 11/23/2012 04:04:00 p.m. de Anonim

Hruşcă le va cânta medieşenilor

Municipiul Mediaş se află şi în acest an printre oraşele care primesc vizita "Dascălului de colinde", aşa cum a fost supranumit Ştefan Hruşcă. Noul turneu naţional al artistului stabilit în Canada se intitulează "La mijlocu' cerului", pentru a promova cel mai recent album, al doisprezecelea din discografia lui Hruşcă.

Artistul maramureşean va concerta pe 12 decembrie la Sala Traube. Cu acest prilej, acesta va prezenta noul său album de colinde. "An de an, colinda lui Ştefan Hruşcă evocă miracolul naşterii Mântuitorului, aducând în sufletele publicului mângâierea speranţei şi credinţa în datini şi obiceiuri. Emoţia şi bucuria reîntâlnirii cu Ştefan Hruşcă va fi anul acesta dublată si de lansarea unui nou album de colinde al artistului, intitulat «La mijlocu’ cerului»", spun organizatorii. Biletele au fost puse în vânzare la preţul de 40 de lei şi se găsesc la Sala Traube.
Ştefan Hruşcă debutat ca artist în anul 1981, cu Cenaclul Flacăra, până în 1984 a susţinut peste 1.000 de spectacole împreună cu cenaclul. Începând cu anul 1991, locuieşte în Toronto, Canada. (A. P.)



    Trimite prin e-mail