marți, 20 noiembrie 2012

Publicat la 11/20/2012 09:27:00 a.m. de Anonim

Fotbal - Liga I: Rapid - Gaz Metan Mediaş 2-1

Rapid Bucureşti a învins pe Gaz Metan Mediaş cu scorul de 2-1 (0-1), aseară, în ultimul meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal, pe stadionul "Giuleşti-Valentin Stănescu", în faţa unui public format din femei şi copii.

Oaspeţii au deschis scorul prin brazilianul Eric de Oliveira (34 - penalty), fază la care fundaşul rapidist Burcă a fost eliminat pentru fault ca ultim apărător la Eric. După pauză, egalitatea numerică s-a restabilit în min. 50, când Vali Negru, fost jucător la Rapid, a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben. Rapid a reuşit în cele din urmă să întoarcă scorul în doar trei minute: mai întâi Alexandru Ioniţă I (78) a egalat cu un şut sub transversală, din întoarcere, iar apoi gazdele au primit un penalty destul de uşor, după o intervenţie asupra lui Romeo Surdu, iar Herea a transformat (80). În final, Alex Ioniţă I a fost schimbat cu Alex Ioniţă II (min. 90+2).
Rapid a învins pe Gaz Metan în toate cele 8 meciuri jucate pe teren propriu. În 15 meciuri directe, Gaz Metan are doar o victorie, pe 2 mai 2009 (1-0). Rapid este la a doua victorie consecutivă, în timp ce Gaz Metan are trei eşecuri la rând. AGERPRES



    Trimite prin e-mail