vineri, 26 octombrie 2012

Publicat la 10/26/2012 07:33:00 p.m. de Redacţie

CLT, USL şi ARD petrec de Halloween

Medieşenii puşi pe distracţie pot alege dintre cele trei petreceri dedicate Halloween-ului.


Autor: Alex PÎNTEA

Consiliul Local al Tinerilor din municipiul Mediaş organizează în această seară o petrecere de Halloween. Evenimentul se va desfăşura la discoteca din cadrul ştrandului, începând cu ora 21. Tinerii le-au pregătit participanţilor o serie întreagă de concursuri, dar şi alte momente distractive. Pentru cei care vor veni la petrecere costumaţi de Halloween, intrarea va fi liberă. „Îi invităm pe toţi tinerii din municipiul Mediaş să ni se alăture în această seară. Menţionăm faptul că cei care vor veni la petrecere costumaţi vor avea intrarea liberă, iar cel mai frumos costum va fi premiat”, anunţă Andreea Duma, coordonatorul Consiliului Local al Tinerilor. 

Mega-petrecere

Tinerii din cadrul Uniunii Social Liberale Mediaş organizează la rândul lor o petrecere în Clubul Taboo. Evenimentul va fi presărat cu numeroase surprize pentru participanţi, care pot intra gratuit, indiferent dacă poartă un costum tematic sau nu. „Clubul Taboo împreună cu tinerii USL organizează vineri, începând cu ora 22.00, Halloween Mega Party. Evenimentul va avea surprize și premii, shot-uri de tequila și Jagermaister gratis, iar intrarea este liberă cu sau fără mască”, promit organizatorii.

Costume premiate

O a treia petrecere de Halloween va avea loc mâine seară în municipiul Mediaş. Tinerii membri sau simpatizanţi ai Alianţei România Dreaptă vor petrece în McGowans Irish Pub. Evenimentul va debuta cu o paradă a costumelor şi felinarelor, iar punctul de plecare va fi Piaţa Regele Ferdinand I. „Tineretul din Alianţa România Dreaptă, alături de McGowans Irish Pub, lansează tuturor o invitaţie la un Halloween de neuitat. Sâmbătă, 27 octombrie, are loc o paradă a costumelor şi felinarelor începând cu ora 21.30, din Piaţa Regele Ferdinand I, cu destinaţia McGowans Irish Pub, unde va începe o petrecere inedită la ora 22.00. Cele mai frumoase costumaţii vor fi premiate la petrecere. Intrarea este liberă”, spun organizatorii petrecerii.

Sărbătoare străveche

Halloween-ul, al cărui nume vine din expresia englezească pentru „sărbătoarea tuturor sfinţilor”, are origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, mai ales după ce imigranţii irlandezi au răspândit-o în America secolului al XIX-lea. Este marcată anual în noaptea de 31 octombrie, dar variază în unele ţări.



    Trimite prin e-mail