vineri, 14 septembrie 2012

Publicat la 9/14/2012 11:39:00 a.m. de Redacţie

Gaziştii şi-au propus victoria în partida cu Concordia Chiajna


Formaţia lui Cristian Pustai întâlneşte mâine seară, la ora 19, pe teren propriu, Concordia Chiajna. Cele două formaţii sunt vecine de clasament, alb-negrii pe poziţia a 11-a, iar oaspeţii pe poziţia a 12-a. La gruparea de pe Târnava Mare ar putea debuta brazilianul Eric de Oliveira, care a primit cartea verde. 


Autor: Alex PÎNTEA

Partida va pune faţă în faţă două formaţii rănite în orgoliu. Dacă gaziştii au pierdut etapa trecută la Braşov cu scorul de 3-1, Concordia a cedat pe teren propriu în faţa Universităţii Cluj, cu scorul de 2-0. În aceste condiţii, pentru ambele echipe punctele puse în joc sunt foarte importante. 

Meci dificil

Tehnicianul Gazului Metan se aşteaptă la o partidă dificilă împotriva Concordiei. Cu toate acestea, Cristian Pustai îşi doreşte toate cele trei puncte puse în joc. „Urmează o serie de patru jocuri, din care trei vor fi pe teren propriu. Bineînțeles că primul este cel mai greu. Oaspeții noştri vin după o serie mai nereuşită şi probabil şi ei doresc să obțină cât mai mult de la acest joc. Noi, aşa cum am evoluat şi în partida cu Bistrița, am avut multe ocazii de gol, să sperăm că şi în meciul de sâmbătă ne vom crea şi vom marca goluri, astfel încât să obținem cele trei puncte puse în joc”, a mărturisit Pustai.

Fără probleme de lot

Alb-negrii nu au niciun fel de problemă de lot înaintea confruntării de mâine. Mai mult, tehnicianul Cristian Pustai speră să îl poată folosi şi pe brazilianul Eric de Oliveira (foto dreapta), jucător care a primit cartea verde şi mai este nevoie doar de ridicarea suspendării acestuia în timp util. 

Pe un drum bun

Iordanianul Taher Bawab a revenit etapa trecută cu FC Braşov, după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon o perioadă lungă de timp. Jucătorul crede că partida cu Chiajna este una importantă, dar crede în şansele echipei sale de a obţine victoria. „Este o partidă foarte importantă pentru noi şi trebuie să luăm punctele. E o echipă bună, cam de nivelul nostru, dar putem să îi batem. Noi suntem pe un drum bun, chiar dacă ultimul joc l-am pierdut la Braşov, unde am început foarte bine, iar apoi în cinci minute am luat două goluri”, aminteşte Bawab. 

Amical cu Bistriţa

La sfârşitul săptămânii trecute, gaziştii au profitat de pauza din Liga I motivată de jocurile echipei naţionale şi au disputat un amical cu Gloria Bistriţa. După un început de meci lipsit de ocazii, ei au deschis scorul în minutul 29, atunci când Markovic a înscris cu o lovitură de cap după o lovitură liberă de pe partea dreaptă. Gazul a avut şansa să îşi dubleze avantajul în minutul 63, atunci când Eric, jucător intrat în prima repriză, a executat o lovitură de pedeapsă obţinută de Costin Gheorghe. Brazilianul a trimis însă peste poartă, iar cei care au înscris în cele din urmă au fost bistriţenii. Curtuiuş a adus egalarea în ultimul minut de joc, după un contraatac al oaspeţilor.

Cristi PUSTAI | antrenor Gaz Metan Mediaş: „Nu avem indisponibilități în lot, sperăm ca până la ora jocului şi suspendarea lui Eric să fie ridicată. Ştim doar că a sosit cartea verde, dar acea suspendare nu este ridicată.”
    Trimite prin e-mail