miercuri, 26 septembrie 2012

Publicat la 9/26/2012 11:07:00 a.m. de Anonim

Copşa Mică ajunge pe harta internaţională a badminton-ului


Oraşul Copşa Mică s-a înscris în evenimentul mondial "Solibad - badminton fără frontiere", alături Bucureşti, Cluj, Timişoara şi alte 110 oraşe din lume. Municipalitatea le pregăteşte iubitorilor acestui sport şi o altă surpriză plăcută.


În cadrul acestui proiect, sâmbătă, începând cu ora 10.00, la sediul Primăriei oraşului Copşa Mică se va organiza un flashmob pentru promovarea solidarităţii prin badminton, la care vor participa membrii secţiei de badminton de la AS "Amicii" Copşa Mică şi alţi tineri care au luat cunoştinţă despre eveniment de pe pagina de facebook a asociaţiei, www.facebook.com/copsamicacs.

Badminton la AS "Amicii" Copşa Mică
Din România mai sunt înscrise oficial, la această oră, doar trei oraşe, dar cu siguranţă vor mai fi acţiuni în celelalte centre importante pentru badminton, precum Iaşi, Bacău, Deva, Tg. Mureş, Satu Mare sau Oneşti, estimează organizatorii.
"Sperăm ca această acţiune să fie o pledoarie bună pentru badminton, un sport de tradiţie la Copşa Mică datorită activităţii îndelungate a domnului profesor Gheorghe Muşan, 69 ani, retras din activitatea didactică, dar activ în cadrul AS Amicii Copşa Mică, care va fi onorat de autorităţile locale prin atribuirea numelui său noii săli de sport a oraşului", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Copşa Mică. (A. L.)
    Trimite prin e-mail