joi, 19 iulie 2012

Publicat la 7/19/2012 07:00:00 p.m. de Anonim

Petrecere pe unde


Postul Radio Ring a împlinit 15 ani de activitate în FM-ul local.



Autor: Alex PÎNTEA

12 iulie a fost o zi cu totul şi cu totul deosebită pentru Radio Ring. Ca în fiecare an, ascultătorii postului au avut parte de numeroase surprize, premii şi multă muzică bună, oferite de cei care alcătuiesc echipa radioului. A 15-a aniversare a fost sărbătorită aşa cum se cuvine, cu şampanie şi multă distracţie.

Echipa Radio Ring
Un adevărat prieten

Pentru directorul de programe al Radio Ring, aniversarea a fost un prilej de bilanţ al celor 15 ani de activitate. Mircea Hodârnău se mândrește că, în toată această perioadă, radioul a oferit mereu ceva nou şi s-a adaptat permanent timpurilor pe care le trăim. „Pentru mine sunt aproape 20 ani de radio. Ne apropiem şi de momentul în care o să apară prima carte despre radioul medieşean, undeva în luna aprilie a anului viitor. 15 ani de Radio Ring înseamnă un adevărat prieten. A început în 1997, cu totul şi cu totul ceva nou, a fost un nou început pentru radioul medieşean, care încet-încet s-a adaptat vremurilor, iar acum continuăm pe pagina de Facebook, pe pagina de net, pe Twitter, suntem cu blogurile la zi, deci avem o activitate 100% mass-media”, a conchis Hodârnău.

Muncă pentru ascultători

Cristiana Dumbrăvean este de cinci ani în colectivul radioului, iar orice moment aniversar înseamnă pentru ea un bun prilej de distracţie. „15 ani este într-adevăr o cifră foarte mare pentru un post de radio, fie el şi local. Aniversarea înseamnă mult pentru mine, pentru colegii mei, pentru oraş, e un lucru foarte bun pentru carieră. Pentru mine, personal, înseamnă cinci ani de muncă dedicată celor care ascultă radioul”, spune realizatoarea.

Misiunea Radio Ring

Radio Ring a apărut în eterul medieşean pe 12 iulie 1997. Postul emite pe 90,2 FM şi înseamnă. pentru realizatorii programelor, un loc de muncă, satisfacţie deplină şi pasiune. Fondatorii arată că denumirea de „ring” desemneayă locul unei întreceri, unde cel mai bun trebuie să câştige. Misiunea postului a fost încă de la început aceea de a promova cultura locală şi naţională, de a informa mai bine şi mai eficient populaţia şi de a ajuta comunitatea economică locală şi naţională, în creşterea gradului de stabilitate economică şi în înţelegerea activă a conceptului de multiculturalitate şi interetnicitate.
    Trimite prin e-mail