duminică, 22 iulie 2012

Publicat la 7/22/2012 01:00:00 p.m. de Anonim

Mitinguri anti-Băsescu



“Vrem să facem peste tot o zonă liberă de Băsescu”, anunță liderul PSD Mediaş, Viorel Arcaş, adăugând că la nivelul municipiului s-a format o coaliţie din mai multe forţe politice al cărei scop este demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

În acest sens, săptămâna viitoare va avea loc la Mediaş un miting anti-Băsescu de amploare. Senatorul social-democrat a amintit, în cadrul unei conferinţe de presă, că a purtat discuţii cu celelalte forţe politice din municipiu pentru a face front comun la referendum. “Scopul nostru principal este să creăm în toată ţara o zonă liberă de Băsescu, nu doar aici la noi în sediu sau în municipiul Mediaş. Pentru acest lucru, noi am început deja negocierile şi cu celelalte forţe politice din oraş. Am reuşit să discutăm până acum cu PP-DD, care este alături de noi în acţiunea de demitere a preşedintelui Băsescu. Am avut, de asemenea, discuţii şi cu UNPR, care ştiţi bine că la nivel naţional a semnat şi un protocol cu PSD şi care este de asemenea pentru demitere. Mai sunt alături de noi şi ţărăniştii adevăraţi care au rămas în municipiu, dar şi filiala locală a Partidului Conservator”, a enumerat Arcaş. 

Sibiu, apoi Mediaș

Uniunea Social Liberală va organiza în judeţul Sibiu două mitinguri ample înainte de scrutinul din 29 iulie. Primul dintre acestea se va organiza în data de 21 iulie, în municipiul Sibiu, iar cel de-al doilea va avea loc pe 25 iulie, la Mediaş. (A. P.)
    Trimite prin e-mail