sâmbătă, 7 iulie 2012

Publicat la 7/07/2012 03:09:00 p.m. de Redacţie

Copşa reciclează


Campania de informare din cadrul proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Sibiu” a ajuns, vinerea trecută, la sediul primăriei oraşului Copşa Mică unde cetăţenii implicaţi în viaţa urbei au putut afla datele generale legate de structura, etapele şi modul de implementare al proiectului.

Proiectul demarat la Sibiu vine în completarea celui existent în zona de nord a judeţului şi îşi propune o implementare unitară, la nivelul întregului judeţ, a problemei colectării selective a deşeurilor. Primarul Tudor Mihalache şi Mircea Mărgineanu, reprezentantul operatorului de salubritate SC Ecosal SA, au punctat stadiul avansat în care se află Copşa Mică în colectarea selectivă.
În cadrul prezentării au fost împărţite materiale promoţionale şi a fost prezentat un film publicitar despre colectarea deşeurilor reciclabile, întâlnirea încheindu-se cu o dezbatere interesantă despre importanţa şi modul de colectare selectivă.
În cadrul campaniei „Sibiul reciclează” se vor desfăşura, în total, 70 de întâlniri pe parcursul anului 2012 şi în prima parte a anului 2013. (A. L.)
    Trimite prin e-mail