vineri, 8 iunie 2012

Publicat la 6/08/2012 11:00:00 a.m. de Redacţie

Unde mergem? (8-14 iunie)

Zilele următoare se anunţă bogate în evenimente culturale pentru medieşeni. De la cinema, la teatru, concerte de muzică populară şi uşoară, până la expoziţii inedite, aveţi o mulţime de posibilităţi pentru petrecerea timpului liber. Iată recomandările Monitorului:

Film


The Raven/Corbul (SUA, 2012, thriller)
Cu: John Cusack, Luke Evans
Filmul rulează la Cinema Mediensis în perioada 8 – 14 iunie 2012, orele 16, 18,30 şi 21.
IM-18 – Interzis minorilor sub 18 ani
Tariful de intrare la toate spectacolele este de 7 lei. Joia, biletul costă 5 lei. Pentru grupuri organizate, de minim 30 persoane, preţul unui bilet este de numai 3 lei.

Concert în Piaţa Coposu

Medieşenii sunt invitaţi vineri, 8 iunie, în Piaţa Corneliu Coposu, pentru a petrece câteva ore în compania unor nume consacrate în muzica populară şi uşoară românească. Program:
Ora 16,30 - Ioan Bocşa, Dumitru Fărcaş şi orchestra condusă de maestrul Ovidiu Barteş
Ora 18 - Andreea Voica
Ora 19 - Angela Rusu
Ora 20 - Dalma Livexperience
Ora 21 - Concert Horia Brenciu
Show Laser

Teatru la Casa Schuller

Iubitorii teatrului sunt invitaţi la Casa Schuller sâmbătă, 9 iunie, începând cu orele 17. Asociaţia Culturală “Pusteblume” Mediaş prezintă, în premieră, spectacolele în limba germană – “Liebeskummer” – Şoricelul îndrăgostit şi “Der kleine Tag” – O zi pe pământ, ambele în regia d-nei Edith Tulai-Depner. Intrarea este liberă. 

Fluturi în expoziţie

Muzeul Municipal Mediaş vă invită să vizitaţi expoziţia din cadrul Secţiei de Ştiinţe ale Naturii: „Fluturi din România şi Fluturi exotici“.

Expoziţie de grafică şi pictură

Iubitorii de artă plastică sunt invitaţi la Muzeul Municipal Mediaş, la expoziţia personală de grafică şi pictură semnată de Racz – Sochircă Karol, medieşean absolvent al Universităţii de Arte şi Design Cluj-Napoca. Expoziţia este deschisă până la jumătatea lunii iunie.
    Trimite prin e-mail