miercuri, 13 iunie 2012

Publicat la 6/13/2012 09:48:00 a.m. de Anonim

Trei minori medieșeni, cercetați pentru furt

În cursul zilei de ieri, în baza activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş şi Biroului Ordine Publică Mediaş, au fost identificaţi trei minori suspectaţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de tâlhărie şi furt. Faptele au fost comise pe raza municipiului Mediaş, în ultimele două săptămâni.
Minorul C.A., în vârstă de 13 ani, domiciliat în municipiul Mediaş, este cercetat sub aspectul săvârşirii la data de 7 iunie a.c. a unei infracţiuni de tâlhărie, victima fiind o femeie din localitatea Boian, căreia i-a furat lănţişorul de la gât. În cadrul cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că acest suspect a mai comis o astfel de faptă în data de 29.05.2012, dată la care a sustras un lănţişor de aur de la gâtul unui copil de 8 ani, faptă nereclamată la Poliţia municipiului Mediaş, a anunțat inspectorul Luciana Balteș, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu. Cele două bijuterii au fost recuperate de poliţişti şi restituite proprietarilor. 
G.S. (13 ani, domiciliat în municipiul Mediaş) şi S.Ş. (14 ani, domiciliat în municipiul Mediaş), sunt suspectaţi de săvârşirea la data de 5 iunie a.c, a unei infracţiuni de furt, după ce i-au smuls unui copil telefonul mobil, în plină stradă. Două zile mai târziu, au sustras un alt telefon, tot de la un copil. "Telefoanele au fost recuperate şi predate părţilor vătămate", precizează Balteș.
Poliţiştii din Mediaş au extins cercetările cu privire la aceşti minori, suspectându-i și de săvârşirea unor furturi din sediile unor societăți comerciale. Cercetările în acest caz continuă. (A. L.)
    Trimite prin e-mail