miercuri, 13 iunie 2012

Publicat la 6/13/2012 02:03:00 p.m. de Anonim

Dispărută de acasă. În 1986

O medieșeancă a anunțat ieri, la Serviciul Investigații Criminale Sibiu, dispariția mamei sale. Polițiștii nu au mari speranțe să dea de urma bătrânei, mai ales că aceasta a plecat de acasă acum mai bine de un sfert de secol.



În cursul zilei de 11 iunie, fiica femeii din imagine a sesizat Serviciul Investigaţii Criminale Sibiu cu privire la dispariţia de la domiciliu a mamei sale. A. Anca, fiica acesteia, domiciliată în străinătate, a relatat faptul că mama sa – Livia Moldovan, în vârstă de 64 de ani, a plecat de la domiciliul său din Mediaş în anul 1986, fără a mai reveni.
Semnalmente: înălţime - 1,60 – 1,65 m, greutate – 55-60 kg, păr negru, fir ondulat, ochi căprui, faţă ovală, ten măsliniu, corpolenţă normală.
Nu prezintă semne particulare, însă obişnuia să poarte ochelari de vedere cu ramă neagră din plastic; nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta de la data plecării de acasă.
Cine poate da relații este rugat să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune gratuit la numărul național de urgență 112. (A. L.)
    Trimite prin e-mail