miercuri, 20 iunie 2012

Publicat la 6/20/2012 03:01:00 p.m. de Anonim

Reuniune OP-ACT în Germania

Reprezentanţii Primăriei Mediaş participă, de astăzi până vineri, la un atelier de lucru alături de partenerii din cadrul proiectului OP-ACT “Modalităţi de acţiune privind îmbunătăţirea poziţiei strategice a oraşelor mici şi mijlocii”.


Autor: Alex PÎNTEA

Atelierul de lucru este al şaselea de lucru de acest gen şi se va desfăşura în localitatea Altena din Germania. Agenda de lucru a întâlnirii este construită în jurul prezentărilor pe care partenerii din cadrul proiectului le vor face asupra conceptului de creştere economică. Astfel, subiectele legate de creşterea economică includ prezentări ale strategiilor fiecărei localităţi partenere pentru atragerea de noi companii, promovarea spiritului antreprenorial şi îmbunătăţirea condiţiilor cadru pentru companiile existente, precum şi dezvoltarea de concepte durabile de turism pentru a stimula economia locală.

Final la Mediaş

“La acest atelier de lucru vom avea o prezentare legată de sectorul economic din oraşul nostru şi potenţialul de dezvoltare, precum şi asupra strategiei de impulsionare a economiei locale. De asemenea, vom vorbi şi despre atractivitatea Mediaşului pentru investitori, dar şi despre sprijinul pe care atât statul român, cât şi autorităţile locale îl oferă acestora. O altă componentă a atelierului de lucru este aceea de prezentare a unui proiect implementat şi care a generat creştere economică”, a anunţat Vladimir Şargu, coordonatorul proiectului OP-ACT Mediaş. La Altena se va discuta şi despre ultima întâlnire de lucru din cadrul proiectului, care va avea loc la Mediaş în perioada 8-10 septembrie şi la care vor fi prezentate planurile locale de acţiune ale celor 11 localităţi partenere.


    Trimite prin e-mail