miercuri, 20 iunie 2012

Publicat la 6/20/2012 09:03:00 a.m. de Anonim

Campanie împotriva consumului de droguri

Cu ocazia zilei mondiale antidrog, Primăria municipiului Mediaș în colaborare cu Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Mediaș demarează campania SPUNE NU DROGURILOR, o campanie menită să informeze medieșenii și nu numai cu privire la riscurile juridice și medicale care survin în urma uzului de droguri.

Această campanie vine ca răspuns la problemele pe care municipiul Mediaș le are când vine vorba despre consum și trafic de droguri. "Ideea acestei campanii, deși nu este nouă, de această dată vine din inițiativa tinerilor medieșeni sensibili la această problemă. Derularea campaniei constă în trei evenimente", a precizat Casian Eduard Neamţu Tămaş, reprezentantul organizatorilor.
Astfel, pe 26 iunie, cu ocazia Zilei Mondiale Antidrog, va avea loc în Mediaş o manifestaţie publică deschisă, Marșul Antidrog. "Prin acest eveniment vrem să atragem atenția tuturor celor care nu sunt conștienți de problema drogurilor în orașul nostru și vrem să subliniem faptul că poziția oficială nu prezintă nici pe departe amploare acestui fenomen în creștere în orașul nostru", arată Tămaş. Plecarea se va face din Piața Corneliu Coposu la ora 13.00.
În aceeaşi zi, de la ora 18.00, în sala "Daniel Thellmann" a Primăriei va avea loc un seminar intitulat "Consumul şi traficul de droguri - consecinţe juridice". În ziua următoare, tot de la ora 18.00, în sala mare a Pprimăriei este programat un seminar cu tema "Efectele drogurilor asupra calităţii vieţii". (A. L.)


    Trimite prin e-mail