vineri, 11 mai 2012

Publicat la 5/11/2012 05:00:00 p.m. de Anonim

INTERVIU | Gaz Metan vrea să câştige finala mică. Teleabă: “O să jucăm pentru public”


Formaţia lui Ovidiu Teleabă a ratat calificarea în finala campionatului, după ce a pierdut şi al treilea joc al seriei cu Asesoft Ploieşti, scor 88-96. În urma acestui rezultat, Gaz Metan va juca în finala mică a campionatului cu Universitatea Mobitelco Cluj.


Reporter: Aţi ratat calificarea în finala campionatului. Ce concluzii se pot trage după acest 3-0 cu Asesoft Ploieşti ?
Ovidiu Teleabă: Am întâlnit, după părerea mea, cel mai puternic adversar din semifinale. Asesoftul a fost şi este într-un vârf de formă extraordinar, băieţii mei au dat totul pe teren în aceste trei jocuri, au făcut nişte jocuri foarte bune şi statisticile o arată. Din păcate, nu am reuşit să învingem, nu am reuşit să câştigăm acasă, să profităm de avantajul terenului propriu, dar asta este, în sport întotdeauna există un învins şi un învingător.

Reporter: Ce v-a lipsit pentru a face mai mult ?
Ovidiu Teleabă: Eu cred că am făcut totul, au fost greşeli inerente unor jocuri cu această miză din partea băieţilor mei, dar cred că am făcut trei jocuri foarte bune în faţa unei echipe foarte puternice, pe care eu o consider principala favorită la câştigarea campionatului.

Reporter: Jucaţi finala mică a campionatului cu Universitatea Mobitelco Cluj. Ce vă propuneţi de la acest joc ?
Ovidiu Teleabă: Ne dorim să încheiem cu o victorie în faţa propriilor suporteri. O să jucăm pentru public, care ne-a fost alături la fiecare meci din acest sezon şi ne-a susţinut mereu.

Reporter: Credeţi că veţi reuşi să îi motivaţi pe jucători pentru aceste meciuri după ratarea calificării în finală ?
Ovidiu Teleabă: Cred că vor fi nişte meciuri frumoase, aşa cum au fost de altfel mereu în compania Universităţii Cluj. Problema motivării jucătorilor cred că nu o avem doar noi, ci şi Clujul. Atât noi, cât şi ei ne-am dorit să jucăm finala, iar acest obiectiv a fost ratat. Consider, însă, că se va juca frumos şi va fi un spectacol agreabil.

Programarea meciurilor

Prima partidă se va disputa mâine după-amiază, în Sala Sporturilor din municipiul Mediaş, cea de-a doua la mijlocul săptămânii viitoare la Cluj-Napoca, iar cea de-a treia, dacă va fi necesară, sâmbăta viitoare, în municipiul de pe Târnava Mare.

Citiţi interviul integral în ediţia tipărită a ziarului.
    Trimite prin e-mail