sâmbătă, 12 mai 2012

Publicat la 5/12/2012 08:00:00 a.m. de Anonim

Extraordinară în 10 puncte


Aleşii locali s-au întâlnit, la începutul acestei săptămâni, în cadrul unei şedinţe extraordinare. Pe ordinea de zi au figurat nu mai puţin de zece proiecte de hotărâre.


Autor: Alex PÎNTEA

Astfel, a fost aprobat un proiect privind stabilirea unor măsuri de ocupare temporară a domeniului public al municipiului Mediaş, în scopul amenajării unor terase de alimentaţie public, dar şi unul care prevede prelungirea contractelor de închiriere şi stabilirea chiriei la locuinţele pentru tineri construite pe strada Sinaia, prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

Investiţii planificate

Totodată, a fost aprobat un proiect de hotărâre privind prelungirea termenului de dare în administrarea Direcţiei de Asistenţă Socială a unor imobile aparţinând domeniului public al municipiului Mediaş. Un alt punct de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare, adoptat şi el, se referă la atribuirea în folosinţă gratuită a unor suprafeţe de teren, în vederea construirii de locuinţe proprietate personală, tinerilor cu vârsta între 18 şi 35 ani din municipiul Mediaş. De asemenea, consilierii locali au dat undă verde proiectului tehnic şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Amplasare chioşcuri cu activitate de comerţ cu produse nealimentare în Piaţa Agroalimentară Mediaş”.
    Trimite prin e-mail