vineri, 6 aprilie 2012

Publicat la 4/06/2012 09:00:00 a.m. de Redacţie

Vor puncte de la Mureş

“Ne propunem să nu pierdem la Târgu-Mureş”, a spus tehnicianul Cristian Pustai înaintea partidei de astăzi cu FCM Târgu-Mureş, despre care crede că este una cu o echipă în revenire de formă.
 
Autor: Alex PÎNTEA

Gaz Metan are probleme de lot, în condiţiile în care Lazăr şi Frăsinescu sunt suspendaţi, iar Zarko Markovic este încă nerefăcut. Gaziştii merg la Mureş cu gândul de a obţine cel puţin un punct, însă sunt conştienţi că întâlnesc o echipă aflată pe o pantă ascendentă. “Ne aşteaptă meciul de la Târgu-Mureş, cu o echipă în revenire de formă, o echipă care în ultimele trei meciuri a avut două victorii şi o înfrângere, după ce la pauză au condus la Cluj. Din păcate, avem ceva probleme de lot, avem doi jucători importanţi suspendaţi şi mă refer la Florin Lazăr şi Cosmin Frăsinescu, iar Zarko Markovic este încă nerefăcut, dar să sperăm că până vineri seara va fi apt de joc”, a mărturisit Pustai.

Orice punct contează

Antrenorul alb-negrilor a explicat că orice punct obţinut la Mureş ar fi foarte important pentru medieşeni. “Avem un parcurs destul de bun în acest retur, pentru că în afară de prima etapă, unde am pierdut la Dinamo, avem un parcurs bun în campionat. Din păcate, avem puţine victorii, dar este important să adunăm punct cu punct. Astfel, şi la Târgu-Mureş ne propunem să nu pierdem şi dacă este posibil să obţinem toate cele trei puncte puse în joc”, a mai comentat Pustai. Gaz Metan Mediaş întâlneşte FCM Târgu-Mureş vineri seară, de la ora 20:30. Partida va fi transmisă în direct de Digisport.
    Trimite prin e-mail