sâmbătă, 28 aprilie 2012

Publicat la 4/28/2012 12:35:00 p.m. de Redacţie

Au probleme în lot, dar vor puncte din Regie

Formaţia lui Cristian Pustai întâlneşte în această după-amiază, în deplasare, Sportul Studenţesc, formaţie care ocupă în prezent poziţia a 17-a, penultima a clasamentului Ligii I.

Autor: Alex PÎNTEA

Gaz Metan are probleme serioase de efectiv, în condiţiile în care nu poate conta pe serviciile a trei jucători de bază, toţi suspendaţi. Este vorba de fundaşii Zarko Markovic şi Cosmin Frăsinescu, respectiv portarul Răzvan Pleşca. Cu toate acestea, alb-negrii îşi doresc să se întoarcă cu cel puţin un punct din Regie.

În 10 oameni

La începutul acestei săptămâni, Gaz Metan a obţinut o victorie foarte importantă în economia clasamentului. Formaţia lui Cristian Pustai a câştigat partida cu Pandurii Târgu-Jiu cu scorul de 3-2 la capătul unui joc foarte spectaculos. Gaziştii au reuşit să deschidă scorul repede. În minutul 7, Ciprian Petre a executat un corner de pe partea stângă şi Markovic a marcat cu capul. În minutul 24, Bawab a fost faultat în careu, centralul a indicat punctul cu var, iar Lazăr a dublat avantajul gazdelor. La pauză s-a intrat însă cu 2-1 pe tabela de marcaj după golul lui Lemnaru. Pandurii au reuşit egalarea prin John Ibeh la opt minute de la reluarea jocului. Acesta a marcat din penalty după un fault făcut de Zarko Markovic în suprafaţa de pedeapsă. În minutul 67, brazilianul Vitinho a trimis cu capul spre poartă, Mingote a respins, mingea a depăşit linia porţii, iar golul a fost validat. Gaziştii au jucat în zece oameni în ultimul sfert de oră, după eliminarea lui Frăsinescu, însă chiar şi aşa au reuşit să câştige trei puncte foarte importante care i-au propulsat pe poziţia a 11-a a clasamentului Ligii I.
    Trimite prin e-mail