joi, 23 februarie 2012

Publicat la 2/23/2012 09:25:00 p.m. de Redacţie

Victorie în derby-ul judeţului

Formaţia lui Ovidiu Teleabă a obţinut al şaselea succes consecutiv în retur. Gaziştii au câştigat trei dintre cele patru sferturi ale partidei cu sibienii şi au condus în permanenţă ostilităţile în teren. În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne în lupta pentru prima poziţie a clasamentului la intrarea în play-off.


Autor: Alex PÎNTEA

Spectacol în teren, spectacol în tribune. Acestea au fost ingredientele partidei disputate miercuri seara în Sala Sporturilor din municipiul Mediaş între cele două formaţii ale judeţului Sibiu. După o perioadă de pauză forţată de vremea nefavorabilă şi final four-ul Cupei României, ambele formaţii au făcut destul de multe greşeli, însă experienţa şi rotaţia mai lungă a formaţiei gazdă şi-a spus cuvântul până la final, iar Gazul s-a impus.

Victorie importantă

„Am avut ceva nesiguranţe, mai ales în faza de apărare. Am pierdut şi multe mingi, am avut 20 de mingi pierdute, probabil lipsa de concentrare sau pauza prea mare, care a fost între aceste două etape de campionat. În plus pentru noi a fost munca băieţilor pe teren, iar până la sfârşit contează că am reuşit să obţinem victoria”, a comentat tehnicianul Ovidiu Teleabă.

Adversar de calibru

De cealaltă parte, pivotul Cristi Crăciun a mărturisit că echipa sa a venit să câştige la Mediaş, însă pe fondul unor greşeli în apărare a fost imposibilă revenirea pe tabela de marcaj. „Asta ne-a costat. A fost greu să revenim cu o echipă de calibrul Gazului. Am muncit mult pentru acest meci, ne aşteptam să câştigăm pentru asta ne-am pregătit două săptămâni”, susţine Crăciun.

Citiţi cronica meciului şi aflaţi mai multe amănunte din ediţia tipărită
a Monitorului de Mediaş, de mâine în chioşcurile din tot oraşul!
    Trimite prin e-mail