sâmbătă, 18 februarie 2012

Publicat la 2/18/2012 03:31:00 p.m. de Redacţie

USL încă n-are candidat pentru Primăria Mediaş. Ce spun Arcaş, Jeleriu şi Cazan | VIDEO

Uniunea Social-Liberală va desemna, în urma unui sondaj, candidaţii pentru primăriile Sibiu şi Mediaş, precum şi pentru funcţiile de consilier judeţean.
Anunţul a fost făcut, la jumătatea acestei săptămâni, de preşedintele organizaţiei judeţene PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan. „PNL a comandat un studiu sociologic pentru municipiile Sibiu şi Mediaş, precum şi pentru judeţul Sibiu. Candidaţii pentru primărie sunt unici, susţinuţi de către USL, la fel şi listele pentru Consiliul Local Sibiu şi Consiliul Judeţean sunt comune USL. Menţionăm, în mod expres, că USL nu a stabilit nici un candidat dintre parlamentarii USL pentru primăria municipiului Sibiu sau Mediaş”, a subliniat Cazan.
Social-democratul Tudor Jeleriu ar putea candida împotriva lui Teodor Neamţu, aşa după cum a mărturisit în cadrul unei emisiuni televizate, însă opţiunile USL Mediaş rămân deschise. „Sunt unul dintre cei 4-5 colegi de-ai mei care ne-am manifestat disponibilitatea de a candida la funcţia de primar al oraşului. În cadrul partidului se ştie. Nu s-a luat o decizie definitivă”, a menţionat fostul viceprimar.

sursa video: Nova TV

Preşedintele organizaţiei municipale PSD Mediaş, senatorul Viorel Arcaş, a confirmat că viitorul candidat va fi ales din rândul USL-iştilor medieşeni în urma unui sondaj de opinie. Totodată, Arcaş a negat categoric zvonul că USL ar putea merge pe mâna vreunui candidat independent pentru fotoliul ocupat acum de Teodor Neamţu. (M. C.)

sursa video: Nova TV
    Trimite prin e-mail