sâmbătă, 18 februarie 2012

Publicat la 2/18/2012 06:49:00 p.m. de Redacţie

Primarul Neamţu - vizite de lucru la piaţa agroalimentară şi serele municipalităţii

Piaţa din cartierul Gura-Câmpului va fi gata luna viitoare, iar în prezent se lucrează la proiectul pieţei din cartierul Vitrometan. Acestea sunt priorităţile societăţii Piaţa Prim-Com pentru anul 2012, prezentate de către directorul general la întâlnirea cu edilul-şef al Mediaşului. Săptămâna aceasta, Neamţu a inspectat şi serele municipalităţii, pentru a vedea cum decurg pregătirile pentru primăvară.


Autor: Alex PÎNTEA

Primarul Teodor Neamţu a inspectat, la începutul acestei săptămâni, piaţa agroalimentară, pentru a vedea cum decurge activitatea în cele două hale, şi pentru a se interesa de stadiul proiectelor de investiţii. Cele mai importante proiecte ale societăţii Piaţa Prim-Com Mediaş S.A. pentru anul 2012 vizează cele două pieţe de cartier. Acestea urmează să fie construite în zona complexului vechi din cartierul Gura-Câmpului, respectiv în zona străzii Milcov, în cartierul Vitrometan.


Două pieţe noi

Luna trecută s-au efectuat în piaţă repartiţiile meselor şi spaţiilor de vânzare în urma unor licitaţii publice. „Am început acţiunile pieţei cu licitarea meselor pentru firme, producători, persoane fizice si asociaţii familiale, iar suma strânsă ne permite să finalizăm proiectele deja începute şi să începem o altă serie de investiţii. Continuăm lucrările pentru piaţa din Gura Câmpului şi, de asemenea, vom face un studiu de fezabilitate pentru o piaţă în cartierul Vitrometan”, anunţă Neamţu.

Termene clare

Piaţa agroalimentară din cartierul Gura-Câmpului va fi dată în folosinţă luna viitoare sau cel mai târziu în luna aprilie. În ceea ce priveşte piaţa din Vitrometan, aici se lucrează deja la proiectul tehnic. „Prima prioritate pentru noi este piaţa din Gura-Câmpului, care în luna martie-aprilie va fi finalizată. În cel mai scurt timp, vom înainta proiectul tehnic şi studiul de fezabilitate pentru piaţa din Vitrometan, altfel că putem spune că lucrurile merg din ce în ce mai bine”, a explicat Aurel Nechita, directorul general al societăţii Piaţa Prim-Com S.A. Mediaş.

Zeci de mii de flori

Tot la începutul acestei săptămâni, edilul-şef al municipiului de pe Târnava Mare a inspectat modul în care se desfăşoară activitatea Serviciului Public de Ecologizare. Edilul-şef al municipiului a vizitat serele municipiului, pentru a vedea cum decurg pregătirile pentru sezonul de primăvară. Aşa a aflat că în serele municipiului sunt deja peste 16.000 flori care urmează să fie plantate, iar alte peste 25.000 fire de lalele şi panseluţe au fost deja plantate. „An de an, în municipiul Mediaş s-au plantat o mulţime de flori. În momentul de faţă, Serviciului Public de Ecologizare a pregătit deja terenul, plantând peste 15.000 de lalele şi 10.000 fire de panseluţe, iar aici în sere avem 16.000 de flori care sunt pregătite pentru a fi plantate. Sunt mulţumit de activitatea pe care o desfăşoară Serviciul Public de Ecologizare şi sper ca oraşul nostru să fie decorat aşa cum se cuvine din acest punct de vedere şi anul acesta”, a mai spus edilul-şef.
    Trimite prin e-mail