vineri, 24 februarie 2012

Publicat la 2/24/2012 04:07:00 a.m. de Redacţie

Unde mergem? (24 februarie - 1 martie)


Film
Alvin şi veveriţele: Naufragiaţii (SUA, 2011, aventuri, comedie)



Cu: Amy Poehler, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney
Filmul rulează la Cinema Mediensis în perioada 24 februarie – 1 martie 2012, orele 16, 18,30 şi 21.
AG – Audienţă Generală
Tariful de intrare la toate spectacolele este de 7 lei. Joia biletul costă 5 lei. Pentru grupuri organizate, de minim 30 persoane, preţul unui bilet este de numai 3 lei.

Baschet
  • sâmbătă, 25 februarie – Sala Sporturilor: CS Gaz Metan Mediaş 2 - CS Vabova Sf. Gheorghe, în cadrul etapei a 8-a a Diviziei B de baschet masculin
Handbal
  • duminică, 26 februarie – Sala Sport Sighişoara, ora 11: CSŞ Sighişoara - CSŞ Mediaş, în cadrul etapei a XIII-a a CN de junioare I, seria E
Carnaval la Arena Platoş

Iubitorii de distracţie, dar şi cei ai sporturilor de iarnă, sunt aşteptaţi sâmbătă, de la ora 17, la Arena Platoş din Păltiniş, pentru o nouă ediţia a carnavalului iernii. Organizatorii pun la bătaie premii interesante, între care o excursie de o săptămână, la schi, în Franţa, ce va fi trasă la sorţi la o tombolă unde participă doar schiorii şi snowboarderii care vor fi costumaţi. Între orele 22 şi 24, se schiază gratis.

„Arta cum laudae“

Muzeul Municipal Mediaş din cadrul Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret găzduieşte expoziţia de artă plastică "Arta cum laudae", realizată în colaborare cu Uniunea Artiştilor Plastici din România. Sub semnătura unor artişti plastici profesionişti din Mediaş, puteţi urmări lucrări de pictură, sculptură, ceramică şi grafică. Expoziţia poate fi vizitată până în data de 1 mai 2012, la sediul Muzeului Municipal Mediaş, din strada Mihai Viteazu, nr. 46.

Grafică la Copşa Mică

Muzeul Municipal Mediaş, în colaborare cu Primăria Copşa Mică, vă invită la Clubul Seniorilor din Copşa Mică să vizitaţi expoziţia de grafică „Cetăţi Transilvane“. Vernisajul va avea loc astăzi, 24 februarie, de la ora 14, avându-l ca invitat pe artistul Ioan Şarlea.

Biblioteca Municipală

Pasionaţii de lectură sunt aşteptaţi de luni până vineri la Biblioteca Municipală Mediaş, din Piaţa Regele Ferdinand I, nr. 1, cu o bogată ofertă de carte, în secţiile copii, adulţi, limbi străine, biblioteca virtuală.
Prin intermediul serviciului BIBLIONET, locuitorii municipiului Mediaş au acces gratuit la Internet. BIBLIONET înseamnă: Acces la Internet, Comunicare prin Internet, Redactare de documente, Imprimare, Scanare, Inscripționare CD/DVD, Asistență utilizatori noi, Instruire utilizatori noi, Video-proiecții, Servicii de arhivare și digitalizare, Jocuri educative, Sesiuni de formare pentru utilizatori.
    Trimite prin e-mail