marți, 21 februarie 2012

Publicat la 2/21/2012 09:47:00 a.m. de Redacţie

Şofer la 15 ani

Un adolescent din Copşa Mică a ajuns pe mâna Poliţiei, după ce a fost prins la volanul unei maşini neînmatriculate. Mai grav este că băiatul, în vârstă de doar 15 ani, nu avea nici permis de conducere.

"În seara zilei de ieri, în cadrul acţiunilor desfăşurate în trafic de către poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Copşa Mică, a fost oprit pentru control în trafic un conducător auto, în localitatea Copşa Mică. În urma verificărilor efectuate de către echipajul de poliţie s-a stabilit faptul că tânărul aflat la volanul maşinii era minor (15 ani) şi nu poseda permis de conducere, iar autoturismul condus era neînmatriculat", a anunţat, în această dimineaţă, biroul de presă al IPJ Sibiu.
Băiatul este cercetat penal de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi a unui autoturism neînmatriculat, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 85 alin. 1 şi art. 86 alin. 1 din OUG nr. 195/2002, republicată, au mai precizat poliţiştii sibieni. (A. L.)
    Trimite prin e-mail