joi, 16 februarie 2012

Publicat la 2/16/2012 12:54:00 p.m. de Redacţie

Se întorc în Antalya

Lotul echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş se va întoarce în Turcia, din cauza vremii nefavorabile şi datorită amânării campionatului.

Autor: Alex PÎNTEA

După o săptămână petrecută în municipiul de pe Târnava Mare, oficialii alb-negrilor au luat decizia ca echipa să meargă din nou în Antalya, acolo unde există condiţii bune de pregătire. Cel de-al doilea stagiu de pregătire va dura, astfel, aproximativ zece zile. Partea a doua a Ligii I de fotbal, care va începe cu etapa a 19-a, se va amâna din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, iar campionatul urmează să se reia pe 2 martie, a anunţat preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

Abia pe 11

„Campionatul se amână până pe 2 martie, pentru că este imposibil să joci pe o asemenea vreme. Le recomand echipelor să rămână în Antalya”, a declarat, la începutul acestei săptămâni, Dumitru Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal. Oficial, amânarea campionatului urmează să fie anunţată astăzi, în cadrul şedinţei Ligii. Iniţial, returul Ligii I ar fi trebuit să se reia pe 25 februarie, cu meciurile etapei a 19-a. În prima partidă oficială din 2012, Gaz Metan va întâlni în deplasare Dinamo Bucureşti, formaţie care conduce în clasamentul Ligii întâi. Pe de altă parte, formaţia lui Cristian Pustai ocupă abia poziţia a 11-a a clasamentului, cu 21 puncte accumulate.
    Trimite prin e-mail