vineri, 20 ianuarie 2012

Publicat la 1/20/2012 07:12:00 p.m. de Redacţie

Repetiţie cu lanterna roşie

Partida dintre Gaz Metan şi Politehnica Iaşi este una dezechilibrată prin prisma valorii celor două loturi, mai ales pentru faptul că formaţia moldoveană nu a cunoscut gustul victoriei în acest sezon. De partea cealaltă, gaziştii au în continuare deficienţe în lot. Ionuţ Drăguşin este accidentat şi nu va evolua, în timp ce americanul Deven Mitchell acuză probleme la una dintre mâini. Gaz Metan va întâlni Poli Iaşi mâine, de la ora 18, în Sala Sporturilor din municipiul Mediaş.



Autor: Alex PÎNTEA

Dumitrescu s-a întors pe teren
şi vrea să ajute Mediaşul cât poate
Cu toate că întâlnesc o echipă fără victorie în campionat, tehnicianul Ovidiu Teleabă dă asigurări că jucătorii săi vor trata cât se poate de serios jocul. „Într-adevăr, întâlnim echipa din Iaşi, una care nu are nicio victorie în campionat, o echipă cu foarte mulţi jucători tineri şi junior în lot. Eu vreau ca partida cu Iaşiul să fie o repetiţie pentru partida de miercuri cu Baschet Club Târgu-Mureş. Asta nu înseamnă că subestimăm adversarul sau că nu le arătăm respectul pe care trebuie să îl arătăm oricărei echipe”, a explicat antrenorul medieşean.

Antrenament pentru Mureş

Singurul aspect care dă emoţii conducerii clubului este faptul că Gaz Metan are în continuare probleme de efectiv. Ca şi etapa trecută, tehnicianul Teleabă nu poate conta pe serviciile pivotului Ionuţ Drăguşin. De asemenea, Deven Mitchell acuză dureri la una dintre mâini. „Drăguşin nu poate juca în continuare, iar Mitchell are probleme cu mâna şi nu ştiu la cât la sută din capacitate va putea juca”, recunoaşte antrenorul alb-negrilor. Pe de altă parte, jucătorii se declară optimişti. Al doilea căpitan al gaziştilor, Tudor Dumitrescu, spune că îşi doreşte ca echipa să obţină cât mai multe victorii în continuare, iar cea cu Politehnica Iaşi este una obligatorie. „Este un meci relativ uşor, pe care putem să îl folosim pentru a exersa diferite scheme, pentru a ne cunoaşte mai bine între noi pe teren, să folosim mai mulţi jucători, astfel ca la meciul cu Târgu-Mureş să fim apţi”, consideră Dumitrescu.

Citiţi articolul complet în ediţia tipărită a ziarului.
    Trimite prin e-mail