vineri, 27 ianuarie 2012

Publicat la 1/27/2012 08:19:00 p.m. de Redacţie

Dezvăluiri cutremurătoare | Cseh Jolan: "Denes nu ar fi putut face rău nimănui!"

A trecut un an şi jumătate de la tragedia care a şocat întreaga ţară, când un pastor unitarian din Mediaş şi-a ucis cei doi copii şi apoi s-a aruncat în faţa trenului. 



Autor: Aurelian LUNGU

Pentru prima oară, soţia lui Cseh Denes, Jolan, a acceptat să le vorbească jurnaliştilor despre drama pe care o trăieşte. „Sunt zile, tot mai multe, în care îmi doresc să nu mai fiu pe lumea asta, să mă duc lângă ei, să fiu cu ei pentru totdeauna”, s-a confesat ea pentru TV2. Pentru că nu ştie cât mai are de trăit, ea a hotărât să vorbească. Nu mai suportă ca oamenii să îi catalogheze soţul drept criminal. „Nu vreau ca lumea să rămână cu imaginea soţului meu din acea seară blestemată. Denes era încărcat de sentimente nobile şi nu ar fi putut face rău nimănui”, susţine femeia.

Se învinovăţeşte singură

Jolan îşi aminteşte perfect momentul din 2008 când nenorocirea s-a abătut asupra familiei sale: medicii i-au depistat o tumoare de 4,5 kg. „Soţul meu parcă a înnebunit gândindu-se că, în curând, va rămâne singur. A început să sufere de insomnie şi nu trecea o zi să nu îmi spună că îl doare capul foarte tare. Am mers şi la psihiatru cu el. Acesta ne-a spus, la ultima şedinţă, că nici un medicament nu îl mai poate ajuta. Simţeam că e îngrozit de gândul că va trebui să îi crească singur pe cei doi copii. Mă simt vinovată pentru ce s-a întâmplat. Eu sunt vinovată, fiindcă el mereu a fost un stâlp de rezistenţă al existenţei mele, iar eu nu l-am ajutat, nu suficient”, consideră văduva preotului.
    Trimite prin e-mail