duminică, 27 noiembrie 2011

Publicat la 11/27/2011 09:32:00 a.m. de Redacţie

Cronica unei victorii anunţate

Gaz Metan Mediaş a învins, aseară, CSM Bucureşti, la capătul unei partide în care a dominat fără emoţii.

Autor: Aurelian LUNGU

Aflaţi pe teren propriu, elevii lui Ovidiu Teleabă s-au impus destul de clar în toate cele patru sferturi: 23-12, 26-20, 29-22 şi 19-11, scorul final fiind de 97 - 74. În viitoarea etapă, pe 3 decembrie, medieşenii vor întâlni U Mobitelco.

Obligaţi la victorie

Etapa cu numărul 10 a adus în Sala Sporturilor din municipiul Mediaş un adversar aparent mai uşor. Cu toate acestea, în clasament, CSM Bucureşti era la un singur punct distanţă de Gaz Metan. „Este un meci foarte important pentru noi, pe care va trebui să îl câştigăm”, anticipa tehnicianul Ovidiu Teleabă, pe la mijlocul săptămânii. „Venim după două partide pierdute, iar meciul cu CSM Bucureşti este unul foarte important pentru noi. Este un meci pe care va trebui să-l câştigăm, iar în perspectiva partidei de sâmbătă nu avem nicio problemă de lot”, anunţase el Teleabă.

Au depăşit şocul

Antrenorul Gazului promite că, de la meci la meci, echipa va juca din ce în ce mai bine. „La Timişoara, băieţii au dat totul pe teren, Timişoara a câştigat în ultima secundă cu un coş norocos şi la fel de bine am fi putut câştiga şi noi. Eu spun că am trecut peste acel meci cu Ploieştiul şi băieţii o să joace din ce în ce mai bine”, susţine Ovidiu Teleabă. Pivotul Ionuţ Drăguşin (foto) a fost şi el sigur de victoria formaţiei sale în partida de sâmbătă. La cea mai recentă întâlnire cu presa, jucătorul a comentat ultimele rezultate obţinute de Gaz Metan şi a recunoscut că în viaţa unei echipe mai sunt şi perioade de cădere, dar este de părere că Gazul a început să depăşească momentele de criză. „Va fi o partidă dificilă, dar nu am nici cel mai mic dubiu în privinţa faptului că vom câştiga. În privinţa meciului de la Timişoara, eu spun că în orice etapă se putea întâmpla să pierdem. În viaţa unei echipe există şi perioade în care cazi la un moment dat, nu poţi merge numai în sus”, a explicat gazistul.

Vrei să citeşti mai multe ştiri, interviuri şi reportaje despre sportivii tăi preferaţi?
Abonează-te acum la Monitorul de Mediaş, cu doar 7 lei/lună! Detalii la telefon 0723-194.985.
    Trimite prin e-mail