duminică, 30 octombrie 2011

Publicat la 10/30/2011 03:31:00 p.m. de Redacţie

Bal de caritate

Spitalul Municipal Mediaş vrea să strângă bani pentru un lift la interne.



Autor: Alex PÎNTEA

Instituţia sanitară medieşeană organizează, pe 4 noiembrie, o acţiune caritabilă, al cărei scop este acela de colectare de fonduri pentru continuarea unor proiecte de reabilitare. La balul de caritate sunt aşteptaţi să participe toţi agenţii economici din Mediaş şi nu numai, care doresc să contribuie la o mai bună desfăşurare a activităţii spitalului.

Bani pentru lift

Conducerea Spitalului Municipal Mediaş intenţionează să folosească banii strânşi în urma acţiunii caritabile pentru proiectul amenajării unui lift la clădirea secţiei de intern. „Pe 4 noiembrie va avea loc balul de caritate al Spitalului Municipal Mediaş. Acest bal are un obiectiv foarte clar. Surprizele plăcute au fost faptul că destul de multe persoane m-au contactat şi până să apuc să trimit invitaţii, s-au oferit din proprie iniţiativă să participe la acest bal şi să ajute spitalul. După cum se ştie, suntem în curs de desfăşurare a lucrărilor necesare pentru construirea unui lift la clădirea secţiei de interne. Au mai fost manifestări similare şi ţin să mulţumesc pe această cale Clubului Rotary, care a organizat un asemenea bal la care s-au strâns fonduri. În urma acestui bal, sper să reuşim să completăm suma necesară pentru lucrările care se vor desfăşura anul acesta”, a explicat Bogdan Burghelea, managerul Spitalului Municipal Mediaş.

Plusuri şi minusuri

Conducerea spitalului are deja 130 participări confirmate. Cu toate acestea, Bogdan Burghelea a explicat că a avut şi surprize neplăcute. „Vreau să vă spun că am avut şi surprize plăcute, dar şi surprize neplăcute. Surprizele neplăcute şi care mi-au lăsat un gust amar sunt faptul că un număr din personalităţile oraşului au refuzat să participe, cu toate că se ştia foarte clar scopul, se ştia că este o acţiune umanitară şi până la urmă toţi cei din Mediaş avem nevoie de spital”, argummentează Burghelea.

Site nou

Spitalul Municipal Mediaş şi-a schimbat şi pagina web. Aceasta conţine informaţii utile despre activitatea instituţiei sanitare, şi se doreşte a fi o interfaţă modernă de comunicare cu beneficiarii serviciilor oferite de spital. „Site-ul este foarte uşor de accesat. Medieşenii şi nu numai ei vor putea fi mai informaţii cu privire la serviciile oferite de spital, diferitele probleme administrative, la problemele birocratice legate de internări. De asemenea sunt şi multe informaţii de interes general din activitatea spitalului. Există şi o parte interactivă unde doritorii îşi pot crea un cont, pot schimba opinii, noi suntem deschişi la orice sugestie şi aşteptăm părerea populaţiei”, susţine managerul spitalului.
    Trimite prin e-mail