luni, 5 septembrie 2011

Publicat la 9/05/2011 12:16:00 p.m. de Redacţie

Şef nou la CDI


Adrian Matei a preluat conducerea Centrului de Documentare şi Informare Gaze Naturale din municipiul Mediaş. El va continua proiectele existente.


Autor: Alex PÎNTEA

Dumitru Chisăliţă i-a predat oficial ştafeta artistului plastic Adrian Matei, la începutul săptămânii trecute. „Din acest moment, eu sper ca dânsul să continue tot ce am început eu aici şi să facă din acest Centru de Documentare şi Informare Gaze Naturale o emblemă, atât pentru industria de gaze cât şi pentru municipiul Mediaş”, şi-a exprimat speranţa Chisăliţă. Noul director al CDI a ocupat postul prin concurs şi spune că are ca şi obiective continuarea proiectelor instituţiei, dar şi extinderea colaborărilor, printr-o serie de proiecte noi.

Adrian Matei
Proiecte continuate

La rândul său, Adrian Matei apreciază activitatea desfăşurată până în prezent. „Am găsit aici un nucleu efervescent, care este pe un culoar foarte favorabil şi care a avut în ultima perioadă de timp o activitate energică, cu foarte multe activităţi care se află la interferenţa între domeniul tehnic, educaţional şi cultural. Dezideratul meu este, întâi şi întâi, de a continua proiectele existente, pentru că sunt făcute bine. Totodată, aş vrea să lărgesc, în măsura care pot, colaborările în cadrul unor proiecte comune cu o serie de companii şi parteneri care să fie de acelaşi calibru cu cel al companiei Romgaz”, precizează Matei.

Specialist în turism

Originar din Negreşti, judeţul Vaslui, Adrian Matei are 44 de ani şi a coordonat, până acum, activitatea Centrului de Informare Turistică din cadrul Primăriei Mediaş. În această calitate, şi-a adus un aport substanţial la concepţia, iar ulterior lansarea brand-ului turistic al municipiului de pe Târnava Mare, „Mediaş - misterele din Cetatea Luminii”. Este licenţiat în geografie, turism şi are un masterat în drept. De asemenea, este membru Lions şi are preocupări ştiinţifice în zona semioticii şi a arhitecturii medievale.
    Trimite prin e-mail