luni, 5 septembrie 2011

Publicat la 9/05/2011 10:09:00 a.m. de Redacţie

Poliţia Locală se motorizează


Consilierii au votat: Poliţia Locală se va dota cu două autoturisme noi, pentru a putea răspunde mai eficient solicitărilor de intervenţii. 


Autor: Alex PÎNTEA

Municipalitatea a decis să aloce suma de 125.000 lei pentru această achiziţie. Suma a fost prevăzută într-un proiect de hotărâre cu privire la rectificarea bugetului local pe anul în curs, care s-a aflat în mapa de lucru a consilierilor locali la ultima şedinţă. Achiziţia are drept scop creşterea gradului de mobilitate a poliţiştilor locali şi, în cele din urmă, a siguranţei medieşenilor. „Conducerea Primăriei municipiului Mediaş a luat hotărârea de a achiziţiona pentru Poliţia Locală, în conformitate cu prevederile legii 33 din martie 2011, două autoturisme. Această achiziţie are drept scop creşterea gradului de mobilitate a poliţiştilor locali, dar şi a gradului de siguranţă a medieşenilor”, a explicat comandorul în rezervă Eugen Moraru, directorul Poliţiei Locale Mediaş. 

Mai operativi

Cu ajutorul celor două autoturisme moderne, poliţiştii locali vor putea interveni mai rapid în diferite situaţii şi vor putea răspunde prompt la diferite solicitări. „Sperăm ca, odată cu achiziţionarea celor două autoturisme, operativitatea agenţilor de pe domeniul public să crească, iar acest lucru să conducă şi la creşterea gradului de mulţumire a populaţiei faţă de activităţile noastre”, a adăugat Moraru.
În ultima săptămână, poliţiştii locali au aplicat un număr de 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.800 lei. 
    Trimite prin e-mail