vineri, 16 septembrie 2011

Publicat la 9/16/2011 08:14:00 p.m. de Redacţie

Mulţumiţi de voluntari

Fiecare dintre voluntarii implicaţi în desfăşurarea festivalului internaţional de film de la Mediaş a primit, la începutul acestei săptămâni, un certificat din partea municipalităţii care le atestă munca.


Autor: Alex PÎNTEA

„În cadrul Mediaş Central European Film Festival (MECEFF) am avut 50 de voluntari. Timp de şapte zile, aceştia au muncit de la amplasarea scaunelor, la însoţirea oaspeţilor, la traducerea filmelor. Fiecare şi-a făcut pe deplin treaba şi ne bucurăm că am reuşit să organizăm această primă ediţie cu sucees şi considerăm că festivalul a reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor. Fiecare voluntar a primit un certificat care atestă că a făcut parte din echipa MECEFF şi şi-a făcut datoria cu succes”, a explicat Corina Minciună, şefa Serviciului Relaţii din cadrul Primăriei Mediaş.

Au muncit cu drag

Regizori, actori, oameni de film din şapte ţări europene şi Israel şi-au dat săptămâna trecută întâlnire la Mediaş. Pentru buna desfăşurare a celui mai important eveniment cultural din ultimii ani pentru municipiul de pe Târnava Mare au lucrat şi zeci de voluntari. Tineri dar, şi vârstnici, elevi şi studenţi cu toţii au dorit să intre în lumea filmului, iar din acest motiv s-au oferit să fie voluntari la prima ediţie. „Am împărţit pliante, am împărţit afişe, mi s-a părut ceva deosebit. Nu s-a mai întâmplat ca Mediaşul să găzduiască un eveniment de o asemenea anvergură, şi am vrut să particip şi eu cât mai activ”, a povestit tânăra G. C.
    Trimite prin e-mail