vineri, 26 august 2011

Publicat la 8/26/2011 08:40:00 p.m. de Redacţie

Week-end incendiar pe barajul de la Ighişul Nou

Tinerii puşi pe distracţie sunt aşteptaţi, astăzi şi mâine, la barajul de la Ighişul Nou. Invitat special este CRBL, pe care un sondaj recent l-a desemnat drept artistul preferat al liceenilor medieşeni.

» UPDATE: Evenimentul era să devină "incendiar" la propriu. Sâmbătă după-amiază, la câteva sute de metri de locul unde tinerii se distrau fără griji, a izbucnit un incediu de vegetaţie a cărui cauză nu au elucidat-o nici până acum pompierii medieşeni. Cel mai probabil, a fost vorba de neglijenţa unuia dintre participanţi.

Autor: Alex PÎNTEA

Fanii din Mediaş aşteaptă întâlnirea cu CRBL
Consiliul Local al Tinerilor din Mediaş, în parteneriat cu Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret, a pregătit un chef de neuitat pentru ultima parte a vacanţei de vară. Liceenii au ocazia să petreacă două zile împreună şi să participe la diferite acţiuni care vor face vara aceasta una de neuitat. „Proiectul constă în amenajarea unei scene pentru organizarea concertelor, a unui spaţiu special delimitat pentru camparea corturilor, vizionarea de filme, precum şi în organizarea de competiţii sportive şi a unui foc de tabără”, afirmă Daria Rus, secretarul Consiliului Local al Tinerilor din municipiul Mediaş.

Program pe gustul tuturor

Manifestarea dedicată tinerilor va debuta în această seară, la ora 19. Programul cuprinde muzică de entertainment, iar ceva mai târziu participanţii sunt invitaţi la karaoke. „În prima seară, cei care vor veni la «Week-end de camping» vor avea ocazia să vizioneze şi un film, iar la miezul nopţii vom face un foc de tabără”, a promis Corina Minciună, coordonatorul Consiliului Local al Tinerilor. Prima parte a zilei de sâmbătă va fi dedicată unor competiţii sportive. Apoi, pentru că unul dintre scopurile „Week-end-ului de camping” este promovarea talentelor locale, sunt programate o serie de concursuri pentru aceştia. Astfel, tinerii se vor întrece în muzică, dans, pantomimă, flash mob, vor fi DJ pentru o seară, dar vor concur şi la dansuri tradiţionale.

Recital CRBL

Din programul serii nu putea lipsi un recital cu un artist în vogă al momentului. În urma unui sondaj de opinie realizat în rândul liceenilor din municipiul Mediaş, artistul preferat de către aceştia a fost Eduard Andreianu, alias CRBL. Sâmbătă seara, acesta va urca pe scena special amenajată la baraj. Atât astăzi, cât şi sâmbătă, vremea la Mediaş se anunţă senină şi călduroasă, aşa că organizatorii se aşteaptă la o participare numeroasă.

Daria Rus | secretar CLT: "Scopul acestui proiect este de a scoate tinerii din rutina zilnică, de a le oferi un mediu propice de socializare şi de a promova noi talente din rândul acestora.”

    Trimite prin e-mail