sâmbătă, 13 august 2011

Publicat la 8/13/2011 12:15:00 a.m. de Redacţie

Pescăria îşi aşteaptă clienţii


Pescăria din municipiul Mediaş şi-a deschis oficial porţile, la începutul acestei săptămâni, iar vânzările merg foarte bine.

Potrivit unor surse oficiale, primele trei zile au adus societăţii Piaţa Prim-Com S.A. încasări de aproximativ 10.000 de lei.
Amplasat în incinta pieţei agroalimentare, primul magazin de acest tip din Mediaş promite preţuri accesibile oricărui medieşean. „Mă bucur că am reuşit să deschidem acest magazin de peşte, care consider că era necesar pentru oraşul nostru. Chiar în ziua în care am deschis am primit şi un transport de peşte din Deltă, Dunăre, Marea Neagră. Avem o ofertă foarte bogată, somn, guvizi, scrumbie afumată, scrumbie sărată, icre, icre de deltă, peşte proaspăt”, detaliază directorul Aurel Nechita.
Investiţia făcută de societatea Piaţa Prim-Com se ridică la aproximativ 150.000 de lei. „Eu sunt convins că cetăţenii vor fi foarte mulţumiţi de acest magazin de peşte pe care vom încerca să îl ţinem aprovizionat tot timpul, în aşa fel încât aceştia să aibă o ofertă permanentă din acest produs. Era momentul ca şi în municipiul nostru să existe un spaţiu de unde să se poate cumpăra peşte viu, peşte congelat şi produse din peşte. Vreau să remarc faptul că societatea Piaţa Prim-Com a reuşit din resurse financiare proprii să amenajeze acest magazin”, a precizat primarul Teodor Neamţu, prezent la inaugurare. (A. P.)

    Trimite prin e-mail