sâmbătă, 6 august 2011

Publicat la 8/06/2011 01:27:00 p.m. de Redacţie

Chevrolet – lansare triplă pentru judeţul Sibiu | VIDEO şi specificaţiile noilor modele

Noile Aveo Sedan, Aveo Hatchback în cinci uşi şi Cruze Hatchback au apărut şi în judeţul nostru, prin dealer-ul Automobile Sibiu, care propune discount-uri de până la 17,5 %. 
Autor: Aurelian LUNGU

La centenar, Chevrolet îşi înnoieşte toată gama de modele
Săptămâna trecută, lansarea de la Sibiu a fost primită cu interes de entuziaştii domeniului auto, care au venit în număr mare să vadă noile modele şi să le încerce. „Astfel, Chevrolet este tot mai aproape de a îndeplini promisiunea făcută clienţilor săi, pentru anul în care îşi sărbătoreşte centenarul, şi anume de a înnoi toată gama de autoturisme”, au explicat reprezentanţii departamentului de vânzări al Automobile Sibiu.

Dinamic, dar stabil

Cu linia atractivă şi impetuoasă a acoperişului, specifică modelelor coupe, şi cu consolele scurte în faţă şi spate, noul Cruze Hatchback are acelaşi dinamism al posturii ca varianta Sedan şi poate fi recunoscut instantaneu. Este utilizată structura monococă, pentru a asigura niveluri ridicate de stabilitate şi manevrabilitate, adecvate cerinţelor clienţilor europeni. Volumul de încărcare al variantei Cruze Hatchback este de aproape 400 de litri, acesta fiind prevăzut cu scaune spate fracţionabile 60/40.


Destinat tinerilor

Cea mai recentă versiune a modelului Aveo reprezintă un autovehicul complet nou, cu un exterior şi un habitaclu reproiectate în întregime, un şasiu şi o structură a caroseriei dezvoltate recent, precum şi o gamă actualizată de motoare cu consum redus de carburant şi emisii scăzute de dioxid de carbon. Exteriorul sport caracterizează mai ales varianta Hatchback, cu linii fluide şi agresive. Pe de altă parte, versiunea cu patru uşi oferă o imagine mai matură şi mai elegantă, adresându-se familiilor tinere. Prima transmisie automată cu 6 trepte de viteză folosită de Chevrolet într-un autovehicul de mici dimensiuni va fi disponibilă opţional pentru Aveo 1.4 şi 1.6.


Modele accesibile

Oferta distribuitorului sibian include, în această perioadă, reduceri începând cu 10 la sută şi garanţie până la 5 ani. Astfel, până pe 30 septembrie, Automobile Sibiu vinde noul Chevrolet Cruze la preţuri cuprinse între 11.963 şi 17.936 de euro, cu TVA inclus. Aveo în patru uşi poate fi achiziţionat la preţuri între 9.810 şi 13.373 de euro, iar modelul în cinci uşi este disponibil la 9.630 – 12.642 de euro.
Responsabilitate socială
100 de autovehicule Chevrolet noi vor fi donate organizaţiei SOS Satele Copiilor în Europa, Uzbekistan, Africa de Sud, Lesotho şi Israel, în perioada 22 februarie - 3 noiembrie 2011. Automobile Sibiu a donat, în martie, un Chevrolet Cruze la Cisnădie, iar în august va dărui încă o maşină.
    Trimite prin e-mail