joi, 25 august 2011

Publicat la 8/25/2011 09:23:00 a.m. de Redacţie

Autorităţile i-au lăsat baltă


Tânărul din municipiul Mediaş care a murit într-un parc de distracţii din Spania s-a întors acasă. Daniel Boian a fost înmormântat, luni după-amiază, la aproximativ două săptămâni de la tragedia care i-a pus capăt vieţii la doar 21 ani. 
Au fost lacrimi şi multă durere pe ultimul drum al tânărului care şi-a pierdut viaţa într-un mod atât de stupid, în localitatea spaniolă Villacanas. Familia îndurerată a explicat că autorităţile române din Spania nu i-au ajutat deloc şi că au fost obligaţi să se descurce singuri. Dan Boian a fost condus pe ultimul drum de mai mulţi tineri spanioli care au venit până în România pentru a-i fi alături. „Politica, Guvernul, oricine, ar fi trebuit să transmită actele mai repede, nu e normal ca o familie să aştepte 14 zile ca să îşi poată îngropa fiul, mai mult timp ca să sufere şi mai mult. În Spania era sufletul familiei, îl iubea toată lumea”, acuză unul dintre prietenii tânărului decedat. 
Daniel Boian avea 21 ani şi lucra de mai mulţi ani ca şi barman în localitatea Madridejos. Pe 9 august, acesta a decedat într-un accident produs într-un parc de distracţii, soldat cu patru morţi. Toţi erau de origine română. (A. P.)
    Trimite prin e-mail