joi, 4 octombrie 2018

Publicat la 10/04/2018 06:55:00 a.m. de Anonim

Șovăială: PSD și ALDE duc țara de râpă și mint cu nerușinare


Atât Guvernul Dragnea, cât și majoritatea PSD-ALDE au transmis zilele acestea afirmații false despre situația socio-politică a României atât pe plan intern, cât și pe plan extern, susține deputatul liberal Constantin Șovăială.

„Din ce am observat, reprezentanții PSD-ALDE cred că toată lumea este proastă și doar ei sunt deștepți, însă, se înșală amarnic. Poporul român nu se lasă manipulat și influențat de către rusofili. Reprezentanții UE nu sunt dezinformați, așa cum au afirmat europarlamentarii PSD-ALDE, ci dimpotrivă, Comisia Europeană dispune de informații detaliate: de la reprezentanța Comisiei la București, rapoartele GRECO și opiniile Comisiei de la Veneția (invocate de altfel de Timmermans) și cel mai important, Comisia are o imagine clară asupra evoluțiilor din justiție prin misiunile de experți trimiși în fiecare an la București. Guvernul de la București vrea să încetinească lupta anticorupție doar pentru că așa a cerut Liviu Dragnea. Pentru interesele lui și ale celor apropiați, acesta duce țara de râpă. Ne-am chinuit 9 ani să aderăm la UE, dar pentru el nu contează, ci doar să se salveze, să fure în continuare și să fie ajutat de Rusia în luptele pe care le poartă cu Opoziția din România și din Europa. S-au văzut recent și atacurile asupra Justiției și mass-mediei independente”, a subliniat Șovăială, într-o postare de pe pagina sa de socializare.
Totodată, parlamentarul PNL a amintit că majoritatea reprezentanților UE le-au atras atenția liderilor PSD-ALDE că abordează orice subiect fără argumente. „Mint cu nerușinare despre orice lucru care nu le convine. Cel mai flagrant exemplu de manipulare este afirmația eurparlamentarului PSD, Dan Nica, care a susținut că rata achitărilor în dosarele DNA este de 98%. În realitate, media achitărilor la DNA este de aproximativ 10% pe an. Totodată, cei din PSD au afirmat că au existat peste 300.000 de interceptări de către SRI. În fapt, au fost 28.784 de mandate de interceptare. Nu e zi în care acești nemernici să nu vină cu afirmații dăunătoare atât cetățenilor români, cât și țării”, a conchis secretarul general al PNL Sibiu.
    Trimite prin e-mail