joi, 20 octombrie 2016

Publicat la 10/20/2016 07:30:00 a.m. de Redacţie

Bursa absolvenţilor la Mediaș și Sibiu



Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează, astăzi, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

În municipiul Mediaş, acţiunea se va desfăşura începând cu ora 10, la Centrul Cultural „Casa Schuller“. Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. „Prin absolvent al unei instituţii de învăţământ se înţelege persoana care a obţinut o diplomă sau un certificat de studii, în condiţiile legii, în una din instituţiile de învăţământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat în condiţiile legii. Agenţii economici care vor participa la «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi» vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă“, a precizat Dana Radu, responsabil relaţii mass-media în cadrul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Sibiu.
În cadrul acţiunilor întreprinse de AJOFM Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante, au fost trimise invitaţii unui număr de 130 agenţi economici din judeţ. (A.P.)
    Trimite prin e-mail