marți, 4 octombrie 2016

Publicat la 10/04/2016 09:47:00 p.m. de Anonim

A treia victorie! Le-au luat „fața“ sibiencelor


Junioarele 1 ale CSS Mediaş au un început perfect de campionat. 


Autor: Alex PÎNTEA

Handbalistele Clubului Sportiv Şcolar au câştigat clar partida cu formaţia similară din Sibiu. Formaţia pregătită de antrenorul Mihai Moldovan s-a impus cu scorul de 37-12, după un joc pe care l-a controlat cu autoritate, de la un capăt la celălalt. Medieşencele au trei victorii în primele trei partide şi se află pe primul loc în serie. 

Meci fără istoric

Junioarele 1 ale Clubului Sportiv Şcolar Mediaş au obţinut a treia victorie consecutivă în campionat. După succesul de pe teren propriu cu CSS Făgăraş şi cel din deplasare cu Dinamo, sâmbătă trecută, medieşencele au surclasat CSS Sibiu cu scorul de 37-12, într-o partidă în care tehnicianul Mihai Moldovan a rulat tot lotul de jucătoare pe care l-a avut la dispoziţie. A fost un meci fără istoric, în care formaţia gazdă a condus de la început şi până la sfârşit, astfel că nu s-a pus decât problema diferenţei de scor de pe tabela de marcaj. „Echipa noastră a repurtat a treia victorie consecutivă la un scor concludent. Diferenţa putea fi mai mare, dar am rulat tot lotul de jucătoare. Au jucat şi cele mai tinere componente ale echipei şi sunt convins că această experienţă le va folosi ulterior. Nu pot să remarc o singură jucătoare, au fost zece care s-au exprimat la un nivel înalt. Nu am vrut nici să demobilizăm de tot adversarul, dar ne-am respectat pregătirea şi ambiţiile. Cred că suntem pe un drum foarte bun”, a explicat Moldovan.

Între primele 8

Obiectivul echipei din acest sezon este accederea în fazele semifinale ale competiţiei, însă se doreşte calificarea chiar în primele opt echipe din ţară. Antrenorul Mihai Moldovan crede că echipa are valoarea necesară pentru a obţine mai întâi calificarea la turneul semifinal, iar ulterior la turnul final. „Ne propunem anul acesta, mai întâi, să accedem în fazele semifinale ale Campionatului Naţional al junioarelor 1. Ne dorim din tot sufletul şi sper să reuşim să ajungem apoi la turneul final, adică în primele opt echipe pe ţară. Valoarea lotului şi, mai ales, pregătirea pe care am făcut-o până acum şi planurile de perspectivă eu cred că ne îndreptăţesc la acest lucru”, conchide Moldovan.
    Trimite prin e-mail