vineri, 15 aprilie 2016

Publicat la 4/15/2016 11:43:00 a.m. de Redacţie

Primarul comunei Dîrlos, Ioan Lupu, pleacă din PSD


Primarul din Dârlos spune adio Partidului Social Democrat şi va candida la alegerile locale din partea Partidului Naţional Liberal.

Ioan LUPU
Ioan Lupu a luat decizia de a intra în echipa liberalilor din nordul judeţului Sibiu, coordonată de preşedintele PNL Mediaş, Gheorghe Roman, şi a participat la lansarea candidaţilor, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute la Sala Traube.
Cotat cu aproximativ 70% din voturile dârloşenilor, în urma unui sondaj de opinie realizat recent, acesta a explicat că, atunci când s-a înfiinţat Uniunea Social Liberală era liberal, însă, conform protocolului, primul pe listă trebuia să fie un membru PSD, al doilea de la PNL, iar al treilea de la PC. Din acest motiv, Lupu a ajuns la momentul respectiv în rândurile PSD. „Eu am respectat protocolul, însă acum USL nu mai există. Am fost membru PNL încă de acum 20 de ani, am şi candidat pe listele PNL pentru Consiliul Local Dârlos“, îşi explică edilul opţiunea de a intra în rândurile liberalilor. 
Lupu mai vrea un mandat în fruntea comunei pentru a continua munca începută, dar şi proiectele necesare pentru cetăţeni. (A.P.)
    Trimite prin e-mail