joi, 22 ianuarie 2015

Publicat la 1/22/2015 04:44:00 p.m. de Anonim

Teleabă: „Noi atât putem!“

Alb-negrii au fost surclasaţi în deplasarea de la Cluj-Napoca. Baschetbaliștii Gazului Metan au fost învinși de Universitatea Banca Transilvania cu scorul de 86-63. Formaţia lui Ovidiu Teleabă şi Mihai Popa are două înfrângeri consecutive în retur şi va evolua etapa viitoare tot în deplasare, cu Sport Club Municipal Universitatea Craiova.


Autor: Alex PÎNTEA

Clujenii au început bine partida disputată pe teren propriu şi au condus cu 21-13 după primele zece minute de joc. Până la pauza mare, ecartul a crescut la 11 puncte. După pauză, tot formaţia gazdă a făcut legea în teren şi a reuşit să se desprindă la 25 de puncte la intrarea în actul decisiv. Ultimele zece minute nu au adus nicio schimbare importantă pe tabela de marcaj, iar formaţia pregătită în prezent de Marcel Ţenter a câştigat clar cu 86-63.  

Victorie meritată

La finalul partidei pierdute în deplasarea de la Cluj-Napoca, tehnicianul alb-negrilor a explicat că deocamdată echipa sa atât poate. Ovidiu Teleabă a recunoscut că formaţia gazdă merita victoria, chiar dacă scorul a fost unul prea mare. „Ei au făcut un meci foarte bun atât în faza defensivă, cât și ofensivă. Au jucat agresiv, ne-au pus probleme. Din păcate, noi atât putem. Avem o rotație scurtă, iar jucătorii au dat ce au putut. Noi am început turul cu stângul. Primele cinci meciuri sunt dificile. Am jucat la o echipă puternică, ce practică un baschet de calitate. Diferența este puțin cam mare, dar Clujul a meritat victoria“, a explicat Teleabă.

Vrea jucători

Tehnicianul alb-negrilor cere întăriri la echipă. Ovidiu Teleabă spune că Gaz Metan are o rotaţie scurtă şi că ar mai avea nevoie de unul-doi jucători pe care să se poată baza atunci când intră în teren. „Aș dori să mai aducem cel puțin doi jucători. Voi avea o discuție cu cei din conducerea clubului, deoarece avem nevoie de baschetbaliști noi. Campionatul este lung, sunt formații echilibrate“, a mai comentat tehnicianul gazist.

Deplasare dificilă

Pentru Gaz Metan urmează o nouă partidă în deplasare, contând pentru runda cu număr trei a returului de campionat. Gruparea de pe Târnava Mare va întâlni Sport Club Municipal Universitatea Craiova. Meciul se va disputa sâmbătă după-amiaza, începând cu ora 18.00.
    Trimite prin e-mail